maandag 18 september 2017

Werkbladen groep 8 rekenen

Hugo en Maurits staan om half bij de bushalte. Rekenen groep - Bekijk de checklist rekenen groep voor ouders en download de gratis werkbladen voor groep rekenen snel (PDF)! In groep , waar ik werkzaam ben, merk je dat in de . Bij elke genoemde paragraaf in de tabel hieronder zijn extra werkbladen gemaakt.


Wil je oefenen voor de rekenen of Cito?

Geldrekenen , allerlei opdrachten waarbij de kinderen met geld leren rekenen ! Sommenprinter is vernieuwd! Nog steeds onbeperkt werkbladen printen, wel vele nieuwe somtypen en uitbreidingen! Procenten: van aantallen. Hieronder enkele handige werkbladen die kinderen zelfstandig kunnen. Hier kun je online aanvullende werkbladen maken voor de lessen klokkijken.


PRINT een werkblad met rekensommen uit:. Oefen het hoofdrekenen met een online- rekenspel.

Kies de spelletjes waar of onder staat. Groep - Zo rekenen wij (Filmpjes). Werkbladen werkwoorden-met en zonder antwoorden.


Deze speciale uitgave met werkbladen rekenen groep voor basisscholen en remedial teachers biedt de gelegenheid om leerlingen extra te laten oefenen. De werkbladen zijn gerangschikt volgens de verschillende onderwerpen en vakken. Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het basisonderwijs.


We gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we middels cookies informatie over uw gebruik . Hier kan je alle tafels oefenen werkbladen vinden. Zo zijn er de werkbladen tafels groep en groep die je hier kan printen.


Zoals hierboven reeds is aangedui richt het lespakket VmR zich primair op de groep. Ook werkbladen met stipsommen, tafels en cijfersommen. In ieder leerjaar, vanaf groep is goed kunnen hoofdrekenen van belang.


Print snel en éénvoudig werkbladen voor rekenen met Somprint sommenmaker. Ga naar deze website en klik op rekenen 01. Het zijn reken werkbladen voor groep groep groep groep groep en groep 8. Met dit werkblad oefenen de kinderen de aanvulstrategie bij het rekenen.

Cito Rekenen groep oefenen. Een aantal kinderen uit groep vragen om extra oefenstof voor de CITO-toets. Hier staan een paar handige links met . SLO heeft voor hen de lesmap Verder met rekenen ontwikkeld.


Super handige werkbladen over verschillende rekenonderwerpen voor groep en 8. Snap je het werkblad niet? Kijk dan de bijbehorende instructievideo nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts