woensdag 27 september 2017

Horeca inventaris opkopen

Verkoop binnen twee dagen! Ruim dertig jaar ervaring als horeca opkoper ! Bij ons krijgt u altijd de beste deals in professionele horeca apparatuur, inventaris en partijgoederen. Hahebo is gespecialiseerd horeca opkoper en heeft veel ervaring op het gebied van horeca inventarissen.


Horeca Meubilair en Inrichting, Complete inventaris , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.

Wij kopen uw professionele horeca -apparatuur en . Kantoormeubilair, opkoper van Grootkeuken apparatuur, opkoper van Winkel voorraden, opkoper van Winkelstellingen, opkoper van Horeca inventaris , . Horeca apparatuur en horeca meubilair van Horé Plaza. Koel en vries apparatuur, afwasapparatuur, slagerij, en nog veel meer. Misschien heeft u wel overtollige horeca inventarissen , wat gaat u er dan mee. Jarenlange ervaring in het opkopen en verkopen van horeca inventarissen.


Quatre Coins uit Nijmegen is gespecialiseerd in het opkopen van uiteenlopende horeca inventaris. Als opkoper zijn wij er voor het opkopen van uw kantoormeubilair, winkel inrichting, horeca inventaris en magazijninrichting.

BVA Auctions veilt regelmatig diverse horeca benodigdheden in opdracht van pandhoudsters, curatoren en bedrijfsleven. Op deze pagina vindt u de laatste . Met een snelle en betrouwbare afhandeling. Opkoper Zakelijke Inboedel. Horeca inventaris Ommelander Ziekenhuis Groningen Online veiling van de inventarissen Ommelander Ziekenhuis locaties Delfzijl en Winschoten.


Gratis vrijblijvende waardebepaling. Snelle en complete afhandeling bij de verkoop van inventaris. Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs!


Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering. Daarna maken wij een afspraak om de apparatuur of horeca inventaris te bezichtigen. ECO werkt samen met grote en kleine bedrijven in heel Benelux door het opkopen van hun overtollige inventaris die dan op kwaliteit wordt geselecteerd voor . INSCHRIJVEN IN ONS NETWERK. Ook wilde de pandeigenaar zelf de gehele inventaris opkopen , om zo een doorstart eenvoudiger te maken.


Ook dit vond geen doorgang. Hieronder vindt u van diverse veilinghuizen een overzicht van online horeca inventaris veilingen van boedels uit faillissementen die door de curator worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts