donderdag 7 september 2017

Badkamerzaak zondag open

Kijk goed wanneer onze badkamer showrooms open zijn. Als er bij een filiaal van Sanidirect een zondag opening staat, is deze gegarandeerd geopend. Veel van onze vestigingen zijn ook op zondag en feestdagen geopend.


Bekijk hier het overzicht van alle koopzondagen en feestdagen. Onderstaande vestigingen zijn a.

Alles wat je moet weten over je nieuwe badkamer of keuken. Voor al je keuken- en badkamerinspiratie. Badkamer Factory is de badkamerspecialist van Amersfoort en omstreken.


Kom langs in onze 600mshowroom en ervaar de unieke badkamers die wij leveren. Grootste badkamer showroom van Nederland! Voor badkamers, sanitair en vloer- en wandtegels tegen outletprijzen bent u bij Badkamerdepot aan het juiste adres! Bezoek de website of kom langs in onze .

Wil jij badkamer producten eerst zien, voelen of zelfs ruiken voor je ze koopt? Ook hier zijn we dagen per week open. Ruim 7m² inspiratie voor de badkamer en deskundig advies! Onze badkamershowroom in Amsterdam is dagen per week geopend , heeft.


Badkamer en sanitair kopen doe je online bij de webshop BadkamerXXL. Van Toiletten en wastafels tot verlichting en tegels. Gratis verzending, voor 17:00 . Ontvang je graag persoonlijk advies?


Welkom bij X²O, de voordeligste badkamerspecialist. Badkamerspecialist X²O staat garant voor badkamers voor ieders budget en stijl. Iedere laatste zondag van de maand van 12:- 17:uur. Wij hebben alles in huis om uw nieuwe badkamer tot een groot succes te. Elke zondag open van 12:- 17:00.


Koopzondag : Elke laatste Zondag van de maand van 12:- 17:00. De goedkoopste in al het sanitair voor uw badkamer. Acht grote showrooms met meer dan 1badmeubelsets, regendouches, tegels etc.

Een nieuwe badkamer uitkiezen doet u niet zo maar. Het moet een rustpunt in huis zijn. Lekker comfortabel en voorzien van alle gemakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts