vrijdag 22 september 2017

Beauty behandeling thuis

Wat is er dan mooier om jouw specialistische behandeling thuis te laten voort zetten door je klant voor een nog beter resultaat en op het . Maar je kunt het ook gewoon zelf doen - veel goedkoper! Je kunt je beautybehandeling nog uitbreiden door je voeten, handen en nagels te . Waarom is het zo belangrijk dat een gezichtsbehandeling thuis wordt. Standaard een beauty dagje thuis inplannen en wat tijd voor jezelf . Girlscene heeft namelijk DIY beautybehandelingen voor thuis op een rijtje.

Een goed gereinigde huid is natuurlijk de basis van iedere beautybehandeling. De behandeling duurt minuten en er wordt gebruik gemaakt van producten van Neoderma. Deze producten worden aangepast op uw huidtype.


Of wilt u gewoon liever een behandeling thuis in uw vertrouwde omgeving? Speciaal voor VitrasPas abonnees biedt schoonheidsspecialist Beauty at home . Je komt standaard thuis met nieuwe producten. Z werkt samen met Amanda Stam van Beauty Service at Home en Samira Asineh van Samira Beauty.


Uiteraard zorg ik voor een prettige ervaring tijdens de behandeling.

Voel je thuis bij Beauty Joie! Als jij stralend naar buiten loopt is mijn missie geslaagd . Dan kan je de Synature- behandeling van Pascaud overwegen. Op de redactie werden zes peelings voor thuis getest.


Wat zijn de beste beautyproducten van de wereld? Voor meer informatie hierover kunt u. Wij verkopen namelijk ook de . Bij behandeling van meerdere personen tegelijk (b.v. vriendinnen of familie) kun je een beautydag bij je thuis organiseren. Thuis genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling , in uw eigen omgeving, op het moment dat het u het beste uitkomt. Door het gebruik van onze producten thuis in combinatie met een behandeling in de salon, krijgt u een optimaal resultaat. Maak kennis met Global Beauty en . Ook thuis een beauty treatment van hoog professioneel niveau haalbaar!


Huidverbeterende behandeling in de salon met een van de exclusieve maskers en . Thuisdiensten - Boek je beauty behandeling. Schoonheidsbehandeling in salon en BIJ U THUIS ! Absolution minuten gezichtsbehandeling incl. Om je huid helemaal te laten .

U kunt bij de zesde behandeling de kaart inleveren en krijgt u korting op. DIY: Thuis Spa met 1 natuurlijke ingrediënten. In deze video laat ik zien hoe je thuis een lekkere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts