donderdag 23 juli 2015

Ratten in huis gemeente

Ongedierte in huis zoals muizen, ratten of kakkerlakken brengen veel discussie. Hebt u last van ongedierte in uw huis of tuin? Neem contact op met de milieudienst van uw gemeente. De gemeente heeft de taak toe te zien op de naleving van de voorschriften van.


Ratten worden door de gemeente alleen bestreden op locaties waar zij te veel schade. Ratten in huis kunt u melden via het contactformulier.

Dit zijn ratten , muizen, wespen en bijen. Voor verschillende van deze genoemde dieren is een actieve bestrijding gewenst. Op deze pagina kunt u informatie . Ze worden niet voor niets ook wel plaagdieren genoemd.


Ze kunnen namelijk behoorlijke overlast geven en schade toebrengen aan uw huis. Heeft u last van muizen, ratten , wespen, zilvervisjes, vlooien of ander ongedierte ? U huurt Meerlanden in om ongedierte in huis of tuin te bestrijden. Wij komen op een dinsdag of donderdag de ratten bestrijden.

Ziet u ongedierte in uw buurt of wijk, dan meldt u dit bij de gemeente. Geen stadsdieren voeren bijvoorbeeld en geen voedsel rond laten slingeren. U heeft last van plaagdieren in de openbare ruimte, zoals ratten of wespen. Meld overlast van ratten en kakkerlakken online. Schakel een particulier bestrijdingsbedrijf in om ander ongedierte te bestrijden.


U kunt bellen op werkdagen tussen 8. Heeft u in last van ratten , muizen, kakkerlakken, wespen, vlooien, luizen of andere. Dit bedrijf voert namens de gemeente de bestrijding van plaagdieren uit. In de openbare ruimte bestrijdt de gemeente ongedierte zoals ratten en wespen. Onze ongedierteverdelgers worden daarom vaak ingehuurd in de gemeente. Voor de bestrijding van ander ongedierte moet u contact opnemen . Burgemeester Berghuisplein 1. Groter ongedierte, zoals ratten , kunt u beter niet zelf bestrijden.


Zijn ongedierte en plagen in of rondom uw huis beland? Meld waarneming van ratten altijd bij de gemeente , ook al bent u op eigen terrein zelf. Geef het door aan Twente Milieu. Twente Milieu kan dan beoordelen of het nodig is om maatregelen te nemen om een ratten - .

Daarnaast huurt de gemeente een bedrijf in voor de bestrijding van ongedierte zoals ratten en muizen. Ratten bestrijden door de gemeente laten betalen. Normaal gesproken ben je zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van ratten in je huis. Is er overlast van ratten in de buurt?


Dan onderzoeken we de situatie. Als het nodig is nemen we maatregelen, samen met bewoners en bijvoorbeeld de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts