vrijdag 10 juli 2015

Meubelmakerij wouterswoude

Home Waterontharders Tafels kasten Keukenontwerp Keukens Sensorsoft Waterontharder Hout, Staal- en . Meubelmakerij Popke Postma Wij hebben voor het hout. Wij maken eigentijdse of klassieke keukens . De meubelmaker van Dokkum maakt alle meubels om op te staan, steunen en rusten. Rensma Meubelbouw is de man die alles maken kan: -. Driesum vormt tezamen met Wouterswoude een tweelingdorp in het . Een meubelmakerij die houten meubelen produceert.


Dit wordt gefabriceerd in onze moderne en goed geoutileerde werkplaats. Ik werk nauw samen met een aantal andere zelfstandige meubelmakers. In de meubelmakerij van INHOUT gaan vakmanschap en innovatie hand in hand.


Vakwerk door ervaren enthousiaste meubelmakers , resulteren in prachtige . Ontbrekend: wouterswoude Dorpskrant - Driezum, een dorp in de Dokkumer Wouden driezum. Honderden mensen kwamen vrijdagavond naar Wouterswoude om een kijkje. Vrijdag stonden de dorpen Driesum en Wouterswoude weer in het teken van de jaarlijkse paarden marathon. Dit jaar werd voor de 16e keer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts