vrijdag 31 juli 2015

Marokkaanse kip ras el hanout

Dit is een heerlijk gerecht om te maken voor gasten omdat de geur van . Deze smaken zijn heerlijk bij elkaar. Maal de kardemom en kruidnagel in een vijzel en meng met deoverige ingrediënten voor de ras el hanout. Een nieuw recept op de blog voor gebakken kip. Verwarm de tajine of een stoofpan.


Marokkaanse stoofschotel met kip , ras el hanout en olijven.

Meng het gemberpoeder met het komijnpoeder, ras el hanout en saffraandraadjes. Zoet van nature, gezond en voor het hele gezin! Doe de kip in een kom en voeg de zonnebloemolie, paprikapoeder en ras el hanout kruiden toe. Schep goed om zodat de kruiden goed verdeeld raken over de . Versnijd de kip , snij de bovenbillen en onderbillen los.


Verhit een scheutje olijfolie in de pan. Kruid kip met zout en ras el hanout. Bak de kip aan in de olijfolie.

Snijd de gedroogde chilipepers en de tenen knoflook fijn. Klop dan de zonnebloemolie met de ras el hanout , de gedroogde chilipepers, de gehakte knoflook en . Lekker licht en gezond is dit gerecht! Hoofdgerecht voor personen.


De kipstukken worden gemarineerd in ras el hanout kruiden. Dat is een specerijenmengsel uit Marokko. Ik heb het een paar keer in Frankrijk . Een heerlijk lichte maaltijd met parelcouscous, spinazie en scharrelkip.


Fruit de ui, paprika en knoflook in de olijfolie en voeg de kip toe. Voeg vrijwel direct de ras - el - hanout kruiden toe en bak het geheel droog, voeg nu de ketjap en . Voeg wat zout en peper, gemberwortel en ras - el - hanout toe. Voor de kip : roer de ras el hanout kruiden en het zeezout door de olijfolie en wrijf de kip.


Kip met venkel en aardappelen. Tajine met kip en abrikozen is haar favoriet. Drumsticks met abrikozen en amandelen uit de oven en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts