maandag 20 juli 2015

Cubex handgrepen

De grepen zijn heel kenmerken het zijn halfronde gechromeerde . Benieuwd naar de vele andere handgrepen en knoppen waarmee je je keuken in een . Dit model werd eind de jaren twintig ontworpen door architect L. De retro-keukens bij uitstek van Belgische makelijk is de Cubex , een. Ook de beugelvormige grepen werden industrieel gemaakt in België tot . Maatwerk massief eiken houten keuken met paneelfronten en zwiebertje, handgrepen in kleur van het front.

Cubex -keuken met de meubelgrepen van toen. Zoek maar eens De Koninck en Cubex. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! De keuken kadert in een algehele restauratie en reconstructie van een jaren 30woning.


Gebruikte materialen zijn hout en gelakt MDF, alles met hedendaagse. Keukenbeslag - hang en sluitwerk voor alle moderne, klassieke, design en antieke (landelijke) keukens - voor renovatie en nieuwbouw. Retro cubex kastje H 84cm B 80cm D 4 5cm. Cubex spreekt design, vertaalt een passie .

This Pin was discovered by hannelore vercruysse. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Cubex kast, romantische bogen en een gezellige. Goedkoop hang- en sluitwerk, meubelbeslag zoals 96mm boorgat handgrepen voor uw kasten en keukenkasten.


Cubex keuken heb ik nauwgezet gezocht naar originele handgrepen om de . Ontbrekend: cubex Slim verkopen, zonder makelaar. Afbeeldingsresultaat voor vintage handgrepen keuken. Kenmerk 2: de grepen bevatten dekplaatjes. Aan de binnenzijde van de deur staat op het dekplaatje de naam Cubex. Opgelet: deze greep heeft een kleinere afmeting dan de Cubex greep maar doet niet onder aan de juiste look.


Het duurzame Een Boretti gasvuur met kookzones en oven maakt het plaatje . Retro Keuken Tweedehands Cubex keuken tweedehands u - retro keuken tweedehands from. Hoge druk alternatief voor kleine installaties. Keukenkastjes Piet Zwart Keuken Handgrepen Zwart – atumre.


In opdracht voor Jan en Krolien hebben we een unieke keuken kunnen uitvoeren. Voor het eiland heeft Krolien gekozen om te werken met staalstructuur en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts