donderdag 16 juli 2015

Badkamer industriele look

Wat bij een industriële look in uw badkamer past, zijn donkere kleuren en ruwe materialen. Maak het af met stoere accessoires voor levendigheid in de ruimte. Met betonstuc op de wanden en een stoer meubel creëer je een industriële look. Deze Riverdale badkamer is een goed voorbeeld van stoer en eigentijds en . Ontdek nu de juiste industriële ideeën voor uw badkamer.


Hou je ook zo van de loftachtige stijl van industriële interieurs?

Kijk op Abitaz en doe inspiratie op voor je eigen industriële badkamer ! De industriële look is al enkele jaren een hype. Ideaal voor grote ruimtes, zoals lofts en ruime badkamers denkt u? Ook in kleine ruimtes kan je het industriële. De Riverdale badkamer heeft een nieuwe look ! Namelijk de industriële look. Het betonstuc in antraciet op de wanden en het stoere Riverdale meubel zorgen . Deze combinatie van materialen zorgt voor een krachtige en stoere uitstraling, waardoor je badkamer direct een industriële look krijgt.


Ben jij een groot liefhebber van de industriële stijl in huis?

Dan kun je jouw badkamer ook een industriële look geven. Als je houdt van stoere, rauwe materialen en op zoek bent naar een badkamer met karakter, dan is de industriële badkamer zeker iets. Grijstinten voor een stoere look. Als het gaat om de kleur, zul je veel grijstinten terugzien in een industriële badkamer. Deze kleur geeft de badkamer al snel een.


We zien het steeds meer terugkomen, ook in de badkamer : stoer en robuust. Maar ondanks dat grijs en . Dé trend van dit moment is een industriële look. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van donker rookglas en andere . Een industriële look in je badkamer met stalen douchedeuren. Industriële Badkamers : Stoer en Strak. Liefhebber van industriële inrichting?


Laat je dan verrassen door de inspirerende mix tussen GODMORGON en MARKYTA. Wordt het een landelijke badkamer , ga je voor een industriële look of doe . Eerder dit jaar vroeg het designmerk Axor aan het Zweedse trio Front een prototypecollectie te ontwikkelen waarin ze hun WaterDream tonen. De producten van Axor, het designermerk van de Duitse sanitairspecialist Hansgrohe AG, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts