maandag 13 juli 2015

Hippe broodjeszaak

Deze nieuwe, hippe broodjesbar wil zich onderscheiden van andere broodjeszaken door zich te profileren met gezonde wraps, broodjes en burgers. Wat is het geheim van een succesvolle broodjeszaak ? Elke succesvolle ondernemer zal die vraag anders beantwoorden. Decattelle wordt een hippe broodjeszaak met een ontbijtformule.


Iets wat in Oudenaarde en omstreken nog niet bestaat, maken ze zich sterk. Maandelijks worden allerlei hippe hotspots uit de grond gestampt in Amsterdam West, maar dít zijn de plekken met de lekkerste broodjes !

Knapp de speciaalzaak voor belegde broodjes , slaatjes, enz. Ontbrekend: hippe Better Food: Home betterfood. Nooch is een hippe tent in de Negen Straatjes waar je fijne Aziatische. Deze minuscule broodjeszaak bestaat al vijftig jaar en heeft enorm lekkere broodjes.


Hier eet je de beste broodjes van Amsterdam. Zoete-aardappeltoast-van-Jaimie-van- . We gingen op zoek naar de lekkerste broodjes van Amsterdam. En… we hebben ze gevonden.

Brasserie Cantarell Broodje . Singel 4is een lunchcafe waar je niet komt als je het niet kent, maar het zit er altijd propvol. Dat niet voor niets, want het zijn de beste broodjes ! De traditionele restaurants lopen langzaam leeg, maar bij hippe broodjeszaken en koffiebarretjes lopen we de deur juist plat. Pistolet Original is een kruidenierswinkel met toog en tafels, waar je de lekkerste en krokantste belegde Brusselse broodjes degusteert en . Aangezien er veel schooljeugd langskomt, willen we iets meer de nadruk leggen op belegde broodjes. Ook is het mogelijk dat wanneer dit een . De leukste, hippe hotspots in Antwerpen vind je hier.


Daarnaast kun je hier heerlijk ontbijten met avocado toast, pancakes, broodjes en ander lekkers. Lunch Beek en Donk Sluys broodjeszaak te Beek en Donk. Geniet van ons lichte, hippe interieur en ontspannen sfeer.


Klets bij met wat vrienden onder het . Zin in verse soep, een belegd broodje, vers gemaakte pasta of een heerlijke salade? Geen probleem, u kunt ook al onze gerechten afhalen . LKKR is een sandwichbar gelegen in de Gent vlakbij de stadshal met een eigentijds aanbo geweldige broodjes , heerlijke koffie, smaakvolle slaatjes en blije . De hippe zaak met haar no-nonsens cultuur is ontzettende populair onder de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts