vrijdag 10 maart 2017

Kast laten pimpen

Wij doen dit in ons eigen atelier en werkruimte. Graag uw meubels laten schilderen? Heeft u nog een kast , tafel of ander meubel staan dat u graag wilt opknappen?


Weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken . Maar de stoelen en tafel of uw bed en nachtkastjes passen er niet precies bij, ze hebben een andere kleur. Laten spuiten, dat is de . Wilt u uw meubels verven, bijvoorbeeld uw tafel laten lakken of uw buffetkast opnieuw laten spuiten? Een grote kast kun je wat robuuster aanpakken dan een kleiner woonaccessoire.


Wij laten u ook een groot aantal voorbeelden zien van opgeknapte meubels en. Als je geen technieken wilt en tevreden bent met het resultaat wax je de kast. Meer info over het laten zandstralen van onze maar ook uw eigen meubels klik dan hier onder. Restylemeubels kan u het . Over het mooi en voordelig meubels laten spuiten incl. Een jaar oude kast laten spuiten die als nieuw terug kwam.


Claire heeft nog een oude kast waar zij veel waarde aan hecht. Erwin vind dit maar niets. Bij de make-over op tv kreeg een oude kast een nieuwe look. Anders laten indrogen en weggooien.


Je kunt de kast beplakken met verschillende materialen zoals behang, stickers. Je kunt ook je eigen sticker ontwerpen en laten produceren. Wilt u het opknappen toch liever laten doen door een schilder?


Als u een grenen kast gaat pimpen in brocante stijl, dan bent u veel minder geld kwijt. Oude meubels doorschuren ( pimpen ) met Pure and Original Krijtverf! Een schilderijlijst, kast of kist hoef je eigenlijk niet af te werken, maar voor een tafelblad . Zelf heb ik thuis een lockerkast staan die ik al twee keer geverfd heb.


Regelmatig kreeg ik de vraag hoe ik dat had gedaan en of het makkelijk te . Een simpele kledingkast wordt waanzinnig in huis door hem te behangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts