donderdag 23 maart 2017

Engelse woordzoeker

Wat is er leuker dan bestaande woordzoekers oplossen? Juist, zelf een woordzoeker maken en oplossen of jouw puzzel op laten lossen door anderen! Werkbladen woordzoekers : Deze woordzoekers vormen een welkome aanvulling op diverse vakken als biologie, natuurkunde, geschiedenis etc.


Een aantal familieleden zit in deze puzzel verborgen. Gratis woordzoeker maken, gratis puzzels in andere talen, o. De leukste online woordzoekers speel je op .

Engels , Frans, Duits, Spaans. Deze pin is ontdekt door Alinda Wilbrink. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Klik op start en luister . Hier vind je alle leuke puzzels, zoals online . Gratis zelf woordzoeker maken met zelfgekozen woorden. Maak een ultieme wooordpuzzel: keuze uit verschillende vormen en maten, de woordplaatsing in . Een woordzoeker , ook wel speurpuzzel genoem is een puzzel of woordspel, waarbij een bepaald aantal woorden gevonden moeten worden in een blok . Landen, woordzoeker met namen van landen!

Vertaal gratis jouw teksten naar o. Hieronder vind je de vertalingen van het woord woordzoeker in de meest . Dit deel bevat woordzoekers en enkele legletters. Ook jij kunt een woordzoeker in je tijdschrift plaatsen. Zoek de woorden die rechts van de woordzoeker staan op. Streep elk woord dat je gevonden hebt in de woordzoeker door. Kan iemand mij helpen met het vinden van engelstalige puzzels?


Learning Vocabulary Fun (meerdere spelletjes). Na het wegstrepen van alle woorden blijft de uitkomst over. Maak je eigen woordzoeker met oplossing. De puzzel is eenvoudig te printen of online op te lossen.


In dit boekje kennen alle woordzoekers een ander. PICO BELLO - woordzoekers De woordzoeker is Nederlands populairste . Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Voor jong en oudMet oplossingen.


Speel spellen zoals kruiswoor woordzoeker , galgje of test je woordkennis. Versier je favoriete letters zo als jij 'm het allermooist vindt. Letters in het interieur zijn al jaren een gewilde accessoire.


Woordzoeker boek (paperback).

Dus hoe leuk is het voor je kind om zelf . Internetwijzer Basisonderwijs is een praktische internetgids voor het basis- en speciaal onderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts