woensdag 22 maart 2017

Industrieel wastafelmeubel

Ook een voorbeeld waar je aan kan denken is RVS brushed nickel kranen in combinatie met een betonnen wastafel. Zo maak je je industriële badkamer met . Koop of Verkoop industrieel meubels op Marktplaats. Badkamermeubel van industrieel staal en rustiek eikenhout.


Wij helpen je graag jouw industriële badkamer in te richten. OSCAR – Industriële decoratieve ladder van metaal.

Ontdek nu de juiste industriële ideeën voor uw badkamer. Voor de industriële badkamer hebben wij een Topsamengesteld. Een douche, ba wastafel en badkamermeubel. Het strakke Jules rek geeft een moderne toets aan uw badkamer! Onderaan kan een extra marmeren plaat gelegd worden voor extra . D38cm kraangaten RVS RVS hoogglans.


De wastafel mag in deze trend zo dun mogelijk. Industrieel Meubels met een houtlook creëren een stoere uitstraling.

De combinatie met wit keramiek zorgt voor . De prijzen zijn inclusief BTW, Blackwash, Greywash, Whitewash of een combinatie hiervan. Ook zit er nog een extra beschermlaag op het tafelblad. Nieuwste trends in de badkamer Een industrieel design met technische hoogstandjes De modetrends volgen elkaar snel op. Denk je met een felgekleurd shirt . Een nieuw interieur begint natuurlijk bij het kleurenpalet.


De industriële stijl maakt veelvuldig gebruik van . Met GODMORGON en MARKYTA mix je traditioneel en industrieel. Kies voor een landelijke badkamer met een traditioneel badkamermeubel en geef het een. Staal mag eigenlijk niet ontbreken in een industriële badkamer.


Dit handige badkamermeubel is een aanwinst voor je badkamer. Het kastje past onder de wastafel en biedt een zee aan ruimte. Elke maatvoering is mogelijk tot 5cm . Heb jij een soortgelijke klus?


Bedenk ook wat je met de afvoerbuizen doet. Ga je voor een cleane uitstraling? Werk dan alle loodgieterij in de muur weg.

Ben je gek op de industriële look? Voor een strakke, industriële uitstraling. Vele aanbiedingen bij bol. Ontbrekend: industrieel Badkamer Lugano - Badkamers - Sanidirect.


Het wastafelmeubel is voorzien van een betonnen wastafelblad en Lavion . Wastafel Van Marcke Collection - Java Design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts