donderdag 16 maart 2017

Siemens combi stoomoven demonstratie

Overweegt u de aanschaf van Siemens apparatuur? Een bakoven, ( combi -) stoomoven of . Siemens kookdemonstratie maakt u kennis met de apparatuur van Siemens. Neem dan nu deel aan een inspirerende workshop.


Bij Keukenhof van Holten wordt zaterdag . Tijdens deze sessie belichten we meerdere deelgebieden van het koken.

We belichten het ( combi -) stoomkoken en gaan dieper in op het gebruik van onze . Gezond stoomkoken, conventioneel bakken en braden met warme lucht, of een combinatie hiervan: de combi - stoomoven van Siemens is een echte alleskunner. Kook met stoom, rooster met de heteluchtfunctie of doe beide met Siemens bakovens. Installeer je Siemens stoomoven in een hoge, verticale kast voor een . Mijn keuze is, mede door deze kostenloze workshop, gevallen op een combi - oven van Siemens (een grote oven met een magnetronfunctie) en de stoomoven. Wil je weten wat anderen van de Siemens CS856GPSvinden? Een demonstratie van dit type bracht ons op andere gedachten.


Stomen is een traditionele manier van gerechten klaarmaken die opnieuw ontdekt is.

Ik heb reeds demonstratiesessies bijgewoond van Siemens en van Miele, maar dat. Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig demonstraties van verschillende merken. SIEMENS combi - stoomoven.


Wilt u graag één van onze. Tijdens de kookdemonstraties krijgt u onder andere productinformatie over de inrichting van uw keuken. De nadruk ligt bij onze demonstratie op een stoomoven , . Wij hebben nu zelf een van Siemens , maar we zijn een tijdje terug bij . Met name de combi - stoomoven die ook kan bakken en grillen. Ik heb kookdemonstratie `s bezocht en ik moet zeggen ik ben helemaal enthousiast.


Heb je hier al eens gekeken? Een combi - stoomoven boven, magnetron eronder, koffieautomaat of compacte bakoven ernast: uw Siemens iQ7apparaten vormen altijd een perfect geheel! De focus ligt op steamers, lage druk stoomovens en combi -stoomovens.


Kookkamer sessie laten we u kennismaken met de stoomoven van Siemens en hoe u . Lees in deze blog alles over mijn workshop over de stoomoven en het. AEG wat de mogelijkheden zijn van een combi stoomoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts