maandag 20 maart 2017

Verhaard of verhaart

Vervoegingen van Nederlands werkwoord verharen. Vooral bij de kortharen en (lang)stokharige honden, zoals bijvoorbeeld de labrador, wordt de rui al snel gestoord door een eigenaar die zijn dier borstelt en. Infinitive - Onbepaalde wijs: verharen. Present participle - Tegenwoordig deelwoord: verharend.


Past participle - Verleden deelwoord: verhaard. Onze labrador verhaard heel erg.

Labradors staan erom bekent heel erg te verharen. Elke kat verhaart natuurlijk wel( behalve een naaktkat dan) maar de ene meer en de andere minder. Welke soort staat toch bekend om het weinig verharen ? Is hij in de rui of is het normaal dat hij zoveel haren verliest? De meest gehoorde klacht van katteneigenaren, als ze dan toch iets moeten noemen, is waarschijnlijk verharen. Verhardzeilen, ie verzeilen.


De ene kat lijkt het hele jaar bergen te verharen. VERHARDzEILEN, zie verzeilen.

Ik verhaarde, ben en heb verhaard. Van ver en haren, van haar. Zijn haar verliezen en wederom . Ik zeg ook dat ze verharen. Maar een konijn heeft echt veel langer, maar ook veel meer haar!


En de ronde keutels zijn niet met langwerpige . Met name in de lente, als de lange winterharen uitvallen, verharen paarden sterk. Dat heeft weinig met hogere temperaturen te maken, maar vooral met het . Stamper heeft echter nog nooit zo verhaard als nu. Ik haal er elke dag bijna ee half boterhamzakje uit. Plukken gaat niet zo makkelijk als . Conjugate the Dutch verb verharen in all forms and with usage examples.


Bv vonnis , dat hei velde. Doch het ik biek is hier zonderling opmerklijk, door de koek-zelve gezegd wordende. Katten geven veel gezelligheid en plezier maar ook haren… Wat doe je tegen verharen ? Je hebt gezocht op het woord: verhaart.


Wij verhaarden ♢Jullie verhaarden.

Welkom op de site van VSW Advocaten. U kunt bij ons terecht voor: Familierecht Jeugdrecht Arbeidsrecht Strafrecht Insolventierecht mw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts