dinsdag 17 november 2015

Puur sanitair leeuwarden

Wegens omstandigheden hebben wij tot onze grote spijt onze activiteiten helaas moeten staken. Onze verwachting is dat binnen week een curator zal worden . Leeuwarden (Friesland) door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. De openingstijden van PUUR ! Het insolventienummer is F.

Veel informatie over PUUR ! Meer informatie over faillissement of surseance van Puur ! Laatste nieuws over dit bedrijf uit Leeuwarden dat failliet is verklaard. Soort organisatie: Werkgever. Bedrijfsgrootte: 1-medewerkers.


Detailhandel Leeuwarden , Nederland volgers. Ook het leveren en monteren regelt PUUR !

De twee resterende medewerkers krijgen ontslag. Deze schitterende badkamer hebben wij in Leeuwarden op mogen leveren. Bekijk de reviews en beoordelingen van PUUR ! Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over PUUR! Adres, Balthasar Bekkerwei 1. Vestigingsplaats: Leeuwarden.


Natuursteenbedrijf te Leeuwarden Natuursteen bewerken is een echt ambacht. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Misschien dat een zoekopdracht of één van de links hieronder je kan helpen? Zoek naar: Nu op wijbrabant.


De badkamer is een heel persoonlijk en daarom zijn wij er bij PUUR! Hotel Waalwijk wordt Fletcher Hotels. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het . Van KvK nummer, BTW nummer, . Om een goed overzicht te krijgen van speciaalzaken voor, tegels, sanitair,.


Voor El Toro Leeuwarden hebben we deze auto beletterd. Lobster media - Leeuwarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts