vrijdag 13 november 2015

Woorden flitsen

Hier kun je oefenen met het lezen van woorden. In een schermpje verschijnen woorden van onder naar boven, lees ze hardop voor. Doe het samen met iemand . Woordflitsen is een spel voor kinderen in groep van de basisschool. Groep: Niveau: Categorie: groep groep groep groep groep groep8.


M E M E M E M E E3. Het programma kiest steeds een woord om te flitsen. Schrijf het woord , zeg het woord , oefen het woord. Woorden flits voor op het digibord.


Vorderingen worden niet opgeslagen. Geef feedback: feedback verzenden feedback annuleren. Online taal groep 6: Flitsen. Perfect voor kinderen met dyslexie die een keer iets anders willen. Flitslezen, woorden flitsen , woordentrainer, online woorden lezen, online lezen oefenen.


De oudste oefening om de leessnelheid te verhogen is woorden flitsen. Veel mensen snappen niet hoe je de leessnelheid kunt verhogen. Een Powerpoint voor het flitsen van woorden van kern van Veilig Leren Lezen.


Unsubscribe from Rianne Veerman? Your browser does not appear to support HTML5. Try upgrading your browser to the latest version. Het flitsen van woorden wordt veel gebruikt op basisscholen en voor . Zo leren de kinderen de woorden te automatiseren. Uw kind mag de woorden ook . Voor het geval je niet weet wat dat is: bij flitsen (of flitslezen) worden letters of woorden getoond en moet je kind deze zo snel mogelijk . Zoon van zit in groep maar leest vanwege zijn dyslexie nu Avi M5.


De meester gaf als tip woorden flitsen omdat hij moeite heeft met het . Leer door middel van flitsen het schrijven van de meest voorkomende Nederlandse woorden van de streefwoordenlijst voor de basisvorming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts