vrijdag 13 november 2015

Woordzoeker engelse woorden

Een aantal familieleden zit in deze puzzel verborgen. Werkbladen woordzoekers : Deze woordzoekers vormen een welkome aanvulling op diverse vakken als biologie, natuurkunde, geschiedenis etc. Leer Engels met Engelstalige woordzoekers op Digipuzzle. Wat is er leuker dan bestaande woordzoekers oplossen?


Juist, zelf een woordzoeker maken en oplossen of jouw puzzel op laten lossen door anderen!

Deze pin is ontdekt door Alinda Wilbrink. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Gratis zelf woordzoeker maken met zelfgekozen woorden.


Maak een ultieme wooordpuzzel: keuze uit verschillende vormen en maten, de woordplaatsing in . Allerlei werkboekjes om snel en goed Engels te leren! Getallen, schrijf de getallen in het Engels op! Landen, woordzoeker met namen van landen!

Op Puzzelcorner vind je niet alleen Nederlandse woordzoekers , hier kun je ook een woordzoeker maken in een andere taal, onder andere in het Frans, Engels , . Vertalingen in context van woordzoeker in Nederlands- Engels van Reverso Context: Het is een woordzoeker , en zou houd ik mijn verstand haarscherp. Vind de Engelse woorden in deze wirwar van letters! Vertaal gratis jouw teksten naar o. Hieronder vind je de vertalingen van het woord woordzoeker in de meest . Online spelletjes Engels voor het basisonderwijs. Speel spellen zoals kruiswoor woordzoeker , galgje of test je woordkennis.


Laat de leerlingen eens zelf een woordzoeker maken! Engelse site waar je werkblaadjes met woordzoekers of gemixte woorden kan maken en afdrukken. Ga dan aan de slag met de woord - zoekers. Zoek de woorden die rechts van de woordzoeker staan op.


Streep elk woord dat je gevonden . Ben jij goed in het zoeken van woorden ? Al puzzelend vergroot je je Engelse woordenschat en taalvaardigheid en je . Letters in het interieur zijn al jaren een gewilde accessoire.

Dus hoe leuk is het voor je kind om zelf . Mok voor koffie met een woordzoeker erop. In de woordzoeker staan Engelse woorden waarmee je je bestelling kunt . Maak je eigen woordzoeker met oplossing. Na het wegstrepen van alle woorden blijft de uitkomst over. Woordzoeker koffiemok van Bitten.


De puzzel is eenvoudig te printen of online op te lossen. PICO BELLO - woordzoekers De woordzoeker is Nederlands populairste puzzeltype. In dit boekje kennen alle woordzoekers een ander thema. Werkboek deel van Engelse puzzels.


Dit deel bevat woordzoekers en enkele legletters. De Engelse woorden zijn met tekeningen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts