maandag 16 november 2015

Budgetplanner ocmw

De budgetplanner helpt je om een overzicht te maken van je inkomsten en je uitgaven. Vul alleen de vakjes in die nodig zijn, de andere mag je . En ook hier, vind je een werkschema en heel concrete tips. Wil je hulp, dan kan je gaan aankloppen bij het ocmw of surf eens naar . Je vindt dit document op .

Je kan hiervoor meestal terecht bij het OCMW uit de gemeente waar je woont of bij een CAW in jouw regio. Bij budgetbegeleiding beheer je zelf budget. Je kan voor budgetbeheer meestal terecht bij het OCMW uit de gemeente waar je woont of bij een CAW in jouw regio. Budgetbeheer lijkt voor een stuk op . Met behulp van deze budgetplanner kan men de inkomsten, uitgaven invullen.


We raden je ook zeker een . Op het internet vind je een heel handige budgetplanner waarmee je je.

Bestel nu budgetplanners en geniet van korting! Wie met vragen zit over schulden of vragen rond zijn budget, kan altijd terecht bij een dienst budgetbegeleiding en schuldbemiddeling van een CAW of OCMW. Volg uw budget overzichtelijk op. Vraag de budgetplanner aan!


OCMW Antwerpen heeft twee categorieën van schuldhulpverlening: 1. Het Vlaams Centrum Schuldbemiddeling ontwikkelde een budgetplanner en . OCMW van Essen, een kant-en-klaar lessenpakket voor de. Het OCMW Berlare heeft een erkende dienst schuldbemiddeling. Wanneer je voor het eerst beroep doet op het OCMW , zal de intaker nagaan welke hulpverlening het meest gepast is voor jouw situatie. Naast financiële hulpverlening biedt het OCMW of het CAW. Op de koffie met het OCMW.


Donderdag oktober - 13u - Buurthuis Nieuwrode. Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.


Meer info: budgetplanner 1. Destelbergen), Rika Stock ( OCMW De Pinte), Karin Van de Sompel ( OCMW Moerbeke), Jan.

Als je toegelaten wordt tot een. OCMW Brugge rond gezond en budgetvriendelijke koken. Met een budgetplanner beheer je je inkomsten en uitgaven en je kan andere . Daar heeft men een budgetplanner gemaakt i. Overleg schuldoverlast, Riso.


Afhankelijk van je situatie, biedt het OCMW verschillende soorten hulp:. Er wordt ook meer informatie gegeven over de budgetplanner , een handig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts