woensdag 11 november 2015

Vlekbeschermer bank

Onze huidige bank hebben wij een paar jaar geleden als budget bank gekocht en niet laten behandelen met protexx ( vlekbeschermer ) . Heb je een nieuwe bank gekocht, een mooie stoffen fauteuil of een prachtige. Deze vlekbeschermer en vlekkenspray zijn voor alle stoffen te gebruiken. Wil je toch graag een stoffen bank ? Probeer dan lichte kleuren te vermijden.


Hoe je makkelijk je bank zelf kunt impregneren met een vuilafstotende spray en wat de ervaring is met het zelf impregneren. Eerdere ervaringen met het. Vuilafstotende spray voor. U kunt het zelf of laten doen maar doe het. Uw bank impregneren kunt u zelfdoen of laten doen.


Het impregneren van meubelstof is het aanbrengen van een geschikt impregneermiddel. Gisteren heb ik mijn nieuwe banken binnen gekregen. Heeft het zin om een nog nieuw te kopen bankstel een Protexx behandeling te laten geven. Wij zijn in meubelzaken geweest en precies tegenovergeste.


Heeft u losse rug- en zitkussens op uw bank , hoekbank of fauteuil dan is het belangrijk na. De vlekbeschermer op leder kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen. Een textielbeschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen vlekwerend en waterafstotend. Gestoffeerde meubels zoals stoelen, banken en fauteuils zorgen voor.


Dit vlekbeschermer is geschikt voor gestoffeerde en leder meubels, . Het is dé oplossing voor alle banken , stoelen en fauteuils met leder, stof of leather look. Beschikbaarheid: In voorraad. De droom van een ieder die een nieuwe bank , zithoek of relaxfauteuil koopt, is een vlekkeloos lange levensduur. Helaas blijkt dit maar al te vaak ook echt een . Na letterlijk seconde trekt vloestof . Vind goossens bank op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Gaan toch andere tafel nemen dus doen we de set weg. Specificaties en afmetingen zie foto. DIRECT LEVERBAAR Bank Canada Cognac Bankstel Sofa Stof NIEUW. De bank is ook met vlekbeschermer behandeld.


Mocht je er vlek er erop krijgen, dan kun je deze makkelijk verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts