dinsdag 24 november 2015

Industriele barkruk leder

Stoere industriële barkrukken , industriële metalen horeca barkrukken, barkrukken, krukjes. Vintage industriële barkruk leder met rugleuning voor extra comport. Barkruk industrieel leer cognac.


Deze barkruk is een unieke aanwinst voor de kamer en valt op door het mooie design. Met de industriële barkrukken van Zooff creëert u een unieke en sfeervolle omgeving. Van industriële barkrukken met metalen frame tot luxe beklede barstoelen met rugleuning: bij. Industriele barkrukken Necchi metaal met leder. Stoer comfortabele industriële barkruk TOFF met rugleuning.


Metalen industriële barkruk cognac stoer, Materiaal: kamelen leer , dit is een stugge leersoort , . De stijl is robuust en stoer, met een eigentijdse . De mix van metaal en leer maakt dit tot . Kave Home Trap (Trac) Stoere barkruk van PU leder donkerbruin. De industriële Hoxton barkruk is een plaatje in een stoer interieur. De combinatie van vintage PU leder met een zwart gepoedercoat stalen frame zorgt voor een . Coole en unieke stoere barstoel Norbert hoog model van Eleonora is uitgevoerd in vintage leder donkerbruin of zwart met metalen poten. Deze zijn zowel in leer als stof en lederlook leverbaar.


De zitmeubels van Lifestylemaison zijn allemaal van een zeer goede kwaliteit waardoor u verzekerd bent . Met deze barkruk Provence breng je het Franse platteland in je huis. PU leder en is verkrijgbaar in dé industriële kleuren: cognac en . Te koop prachtige industriele necchi barkrukken , met metalen onderstel. Het onderstel is van gietijzer gemaakt, met daarop een lederen.


Deze mooie industriële barkruk van Eleonora is de eyecatcher aan jouw bar! De poten van de barstoel zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit metaal. Jouw interieur wordt gesierd met luxe elementen en daar past de barkruk precies tussen.


Bezoek onze Showrooms in Hardinxvel Gramsbergen en Utrecht. Uitgevoerd met cognac buffelleder en blank staal. Een trendy en industriële barkruk bekleed met synthetisch Pu- leer en een metalen (met poedercoating) slee onderstel. De zitting van de barkruk is gemaakt van . Dit zorgt niet alleen voor een industriële look, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts