vrijdag 26 juni 2015

Kermis bemmel 2017 programma

Heeft u informatie over deze kermis ? Kermis Opperstraat stelt programma voor. Klik hier voor meer informatie. De aanvoer loopt door tot. Onderwerp: Algemeen Aanvang: 00:uur.


Onze fotografe Nathalie Brouwer maakte gisteren een rondje over de Bemmelse kermis en kwam . Samen Eten, Drinken en Vieren bij Het Wapen in Bemmel. Daarnaast staat het traditionele vogelschieten op het programma. Na jaar is de ponymarkt in Bemmel nog steeds het bekijken en bezoeken waard. Het middag programma van het Flaeijelfeest op het landgoed de Horne trok zaterdag veel bezoekers. DE site met kortingsbonnen voor de kermis.


Wij wensen u een fijne kermis ! BEMMEL - Zondag september staat Aalbers-Taptoe Bemmel op het programma. In de afgelopen weken zijn, behalve ESKA,. Blije hoofdprijswinnaar van kermisverloting dagen geleden. Solar in het klokgebouw te Eindhoven, Bemmel en meerdere. Er staan meer dan attracties.


BEMMEL - Boswachter Tim Hogenbosch (34) wil laten zien dat de natuur anno 20niet alleen voor geitenwollensokken-types is. Dat doet hij in zijn rubriek op. Nu nog een eigen tv- programma. Jongeren Huissense kermis tuinen massaal in lovergirlsval.


Hieronder de kermisdatums van seizoen 2018. Bemmel Beneden-Leeuwen Bentelo Berg aan de Maas Berg aan de Maas. EN TOEN INEENS laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts