maandag 22 juni 2015

Tandartstarieven 2018

Vooral in de regelgeving van de informatievoorziening is veel gewijzigd. B-Codes – Verdoving door middel van een roesje. C-Codes – Consultatie en diagnostiek.


Bekijk hier de prijzen voor alle tandartsbehandelingen. Op de rekening vind je alle verrichtingen van de behandeling terug aan de hand van codes.

Als er materiaal- en techniekkosten zijn bereken staan deze apart . In de regelgeving van de informatievoorziening is veel gewijzigd. C-codes Consultatie en diagnostiek. M-codes Preventieve mondzorg.


Informatie over de tandartstarieven , orthodontietarieven, tandtechniek tarieven. Wat vergoedt de zorgverzekeraar en waar moet u op letten? Gebitsreiniging, per vijf minuten.


De veranderingen worden beschreven op pagina van het document.

Wordt mijn behandeling vergoed? Wees goed voorbereid en lees hier alles over tandartstarieven en verzekeringen voor de tandarts. Klik hier voor de tarievenlijst.


Hieronder vindt u de tarieven van het afgelopen jaar. Het is mogelijk dat u voor het openen en lezen Adobe Reader nodig heeft. Hoeveel betaal je bij een tandarts die het tarievenakkoord erkent?


En welk bedrag krijg je terugbetaald? Een overzicht van vaak voorkomende prestaties. De rekening van de tandarts, mondhygiënist of orthodontist. Tandarts en mondhygiënist. De tandarts en mondhygiënist vermelden op de rekening alle . Welke tandartsverzekering past het beste?


U kunt deze tarieven vinden op . Of wilt u extra sets bestellen? Wat betaalt u zelf, wat uw zorgverzekeraar en welke kosten zijn aftrekbaar? Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

In Nederland worden de tarieven voor tandheelkunde zorg jaarlijks vastgesteld. De tarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit wordt gedaan door de Nederlandse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts