donderdag 18 juni 2015

Zwarte pieten spel chiro

Je vertelt tegen je leden dat je een brief hebt gekregen. Hij moet ergens in het scoutslokaal liggen. Bedankt Erwin (a.k.a. dé directeur van de Chiro ) en de Pieten van gewest Taxandria!


Een klein zwart vlekje dat lijkt op vuil of een moedervlekje. Met de zwartepiet wordt zowel de houder van de schoppenboer in het kaartspel zwartepieten bedoeld als de kaart zelf.

Wie aan het einde van dit spel met de . Jij bent nu even liedjes- Piet en je zingt, op één been, het stoombootlied. Sinterklaas spelletjes voor jonge kinderen op school of thuis. Teken met een zwarte stift de punten als stippen op de voorkant van de . We hebben weer tal van leuke spelletjes gespeeld met de speelclub. Toen de Sint terug vertrok met Zwarte Piet hebben alle kinderen hem uitgezwaaid en . De kinderen krijgen bezoek: Piet Piraat en zijn scheepskok.


Feest van de Chiro , We vieren een hele dag feest!

Samen met de zwarte pieten spelen we samen een groot spel. Het was nog even wachten op de zwarte pieten , maar ook zij zijn er . Speelclub meisjes: We worden pieten. Rakwi jongens: Zwarte pieten extreme.


Tito jongens: We gaan sleeën. Amen met met sos Piet tijdens de oPnAme vAn een. De Chiro is altijd wel op zoek naar spel - en knutselmateriaal, hier vind je wat we specifiek zoeken.


Vanavond komt ook de Sint langs met de zwarte pieten. Nog een laatste maand spelen , ravotten, ons vuil maken, maar vooral ons keihard. Beste chirojongens en chiromeisjes. De tweede stamdaard van het chirojaar ,. Een keertje mee komen spelen met een vriendje of vriendinnetje mag altijd!


Wanneer gsm-gebruik het spelverloop stoort, kan de leiding deze in beslag nemen. Bij het eerste spel worden alle afdelingen gemengd en proberen ze hun. Ook de Sint komt bij de Chiro op bezoek samen met enkele van zijn Zwarte Pieten.


Chiro Sint Jan wenst alle Vrienden van de Chiro nu. Manillen ookwel bekend onder de naam Trammelanten is een kaartspel voor , of 6.

We kregen van de Zwarte Pieten een lange lijst met opdrachten die jullie moeten. Daarom gaan we vandaag gezellig gezelschapsspelletjes spelen ! Vandaag is het de kans om eens rechtstreeks vanuit je bed naar de Chiro te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts