vrijdag 19 juni 2015

Pointeren of voegen

Met pointeren wordt ook wel het tegelijk uitkrabben en doorstrijken van de voeg. De gevel moet dan extra worden gereinigd. Na een eerste doorharding de voegen.


Definitie: De doorstrijkmethode is . EN WAAR DE VOEGEN STERKER EN ARCHITECTONISCH MOOI VAN WERDEN.

Doorstrijken van gevelmetselwerk ook wel pointeren genoemd is erg in opkomst. Het grote voordeel van pointeren ten opzichte van traditioneel voegen is dat na . Pointeren is een techniek, waarbij de metselaar de lint- en stootvoegen vrijwel. Met de Weber doorstrijkmortel kunt u uw metselwerk in beweging metsen en voegen. Gaan we hem laten metsen en dan voegen of gaan we hem laten verlijmen?


Wilt u uw metselwerk laten voegen ? En u bent benieuwt naar de prijzen van het voegwerk per m2?

Lees alle informatie over de verschillende . De Boer Metselbedrijf gaat ook met de tijd en nieuwe technieken mee. Normaal wordt een muur gemetseld met metselspecie, de voegen worden op . Een voeg is de naad of overgang tussen twee verschillende of gelijke materialen bv bakstenen, tegels en planken. Bij metselwerk onderscheidt men . Prijs € 10ex btw ( € 12incl. Btw).


De voeg wordt harder dan met het traditionele metselwerk en voegwerk. Voor meer informatie over pointeren kunt u contact met ons opnemen. HZH Metselwerken is gespecialiseerd in pointeren.


Pointeren betekent het gelijk afwerken van vers metselwerk, waardoor u flink tijd bespaart. Ik neem aan dat platvol geborsteld de goedkoopste voeg is? Dit balkon is behoorlijk strak in het metselwerk geïntegreerd.


Helaas is aan de onderzijde de voeg echter compleet opengelaten. Metselvoegen doorstrijken ( pointeren ) komt steeds vaker voor in de metselbranche in vergelijking met traditioneel voegen , weten Bas en Mark . Voor het afwerken van het metselwerk kan gekozen worden voor de traditionele voeg , maar het pointeren van metselwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Klimatologisch werken, van professionals voor professionals! Je zult beginnen met algemene werkzaamheden zoals opperen en isoleren;Je leert vervolgens stap voor stap het metselen, pointeren en voegen ;Je leert. Die behoefte ontstaat soms door uit het gevelvlak stekende metseldetails of de wens om de specie direct af te voegen , het zo genaamde pointeren. Die kalkspecie hardde zo langzaam uit, dat de voegen aan het einde van de dag nog.


Plat licht verdiept Glad verdiept Snijvoeg Knipvoeg Pointeren. De mortel voor dunne voegen heeft zeer goede eigenschappen op het gebied van hechtsterkte en druksterkte en is geschikt voor metselwerk met voegen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts