donderdag 19 februari 2015

Leeuwarder courant

Leeuwarder Courant , Leeuwarden. Ontdek de kracht van crossmediaal. Nieuws uit Friesland verzorgd door LC. Reizen die speciaal voor de lezers, in samenwerking met uw krant zijn samengesteld.


Ja, ook Rotterdam (economie) en Delft (de Technische Hoogeschool) zijn er nu bij. Hij heeft dus gelijk gekregen, de vooruitstrevende .

Dagtocht Hofstad Den Haag € 7-. De redactie biedt de lezers een compleet aanbod aan nieuws. Er is een zeer prominente plaats . Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Landgoed Stania State in OENTSJERK. Ruim 1stands met een mix van interieur- en . Het dagblad is de grootste . Reviews van LEEUWARDER COURANT medewerkers over de bedrijfscultuur, salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden, werkdruk, het management, .

Je ontvangt de krant dagen per week in de brievenbus en je krijgt toegang tot de digitale krant. Racen naar een spoedklus hoeft niet meer. Nu pas realiseer ik me hoe druk ik het altijd heb . Marrea verzorgt in diverse media zoals de Limburger, Limburgs dagbla Eindhovens Dagblad BN de stem, . Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de provincie Friesland. Met deze proefabonnement aanbieding kunt u voordelig . Afke van der Werf-de Vreeze.


Bakhuizen) - ✞ september. HOLWERD Het aanleggen van Holwerd aan Zee kost 1miljoen euro. Forse besparingen op het baggeren van de vaargeul. Over de geschiedenis van deze krant zijn in de . Het is de verkiezing van hét Friese icoon, dat inwoners de rijkdom van de . Na afloop van iedere film kan het publiek zijn waardering geven door middel van een scheurstrip. Tijdens het festival wordt . Vind leeuwarder courant op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Herman Van Hove, vriend en manager van Toon Hermans in diens laatste jaren, speelt een theatervoorstelling over de grote kleinkunstenaar.

WINSUM Bente Vlas veroverde zaterdag op het FK de Glêzen Ljepster, het kleinood voor de verste afstand bij de vrouwen en meisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts