donderdag 26 februari 2015

Zelf kapsalon maken met shoarma

Verwarm de oven voor op 2°C. Verhit ondertussen een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de shoarma. De enige echte kapsalon alleen nu ook thuis te maken.


Kapsalon ook maken met shoarma (zo hoort het eigenlijk), . Met verse friet natuurlijk.

De basis is friet en die word bedekt met shoarma. Zoals ik vandaag op facebook al aankondigde, heb ik vanavond een poging gedaan tot zelf kapsalon maken :) En dat ging góéd . Een goede kapsalon is echt niet alleen goed te maken door je plaatselijke shoarma of dönerboer. Gewoon lekker zelf maken is net zo gruwelijk . Voor cent lukt het wel om zelf een sausje te maken. De lams shoarma heb ik bij onze Turkse slager gehaald.


Naast de goede kwaliteit vlees . Een kapsalon is een mengsel van friet, shoarma , gesmolten kaas en sla.

Als u een kapsalon bestel wordt dit meestal in een alluminium bakje . Zelf thuis echte Chinese Foe Yong Hai met kip maken - Duration. Het vooral onder jongeren bekende frietje kapsalon wilde ik nu ook weleens proberen en besloot om hier mijn eigen variant op te maken. Met deze week een recept voor kapsalon met leftover aardappels.


Geplaatst in hetkanWelTagged eigengemaakte kapsalon , hoe zelf. Dus niet met shoarma , maar met kip en met kleine aardappeltjes ipv patat. Zelf kapsalon maken sla komkommer en knoflooksaus. De combinatie van frietjes, shoarma , sla, kaas en knoflooksaus bleek verrassend . Kruid elk stuk vlees flink met shoarmakruiden.


Breng ondertussen het gehakt op smaak met de shoarmakruiden. Leuk en lekker dat je de kapsalon zelf gaat maken ! Maak zelf dit heerlijke kapsalon Recept. Dit kapsalon recept is klaar in. Warm de oven voor op 1graden C. Bak de frites goudgeel en bak de shoarma gaar.


Op zoek naar het lekkerste de gezonde kapsalon.

Ontdek nu de heerlijke recepten van. Tip: Shoarmakruiden maken. Meng van alle onderstaande .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts