woensdag 18 februari 2015

Krijt label

Wil je creatief zijn of gewoon wat opschrijven? Op de Kilner labels schrijft u de inhoud van de weckpotten. Papierbasis etiketten met een extra permanente belijming. Er zitten stickers in één verpakking.


De labels worden geleverd met krijtjes.

Je zocht naar: zwart krijt label ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Er zijn geen beoordelingen voor dit product. Jullie namen staan in strakke letters op een groot -teken op kant dat wel van de bruidsjurk of lijkt te komen. De vintage elementen worden gecombineerd met . Een gezellige en leuke uitnodiging om samen met familie en vrienden je 50ste verjaardag te vieren.


Pas eenvoudig deze kaart aan met eigen teksten. Vandaag geen recept maar een heuse DIY, dit staat voor Do It Yourself.

Concurrerende producten krijt label stickers door leveranciers krijt label stickers en fabrikanten krijt label stickers worden hieronder vermel u kunt bladeren en . Een tendy geboortekaartje in krijtbord stijl, de naam van jullie zoon groot op de voorzijde met een banier en een label voor de geboortedatum. Geboorte banner met label en stempel op krijtbord. Ontwerp een banner om aan je raam te hangen zodat je aan iedereen kunt laten zien hoe jullie kleintje heet. Amaat aftrekken en opplakken bord sticker wandtattoo krijtbord Memo afneembare Vinyl vellen met cadeaus.


Sticker blanco 145x90mm Krijt schild. De buertferiening set him yn foar de feiligens fan. Een stoer kerstkaart van Bar creatief. Plaats je eigen foto in de polaroid en je tekst in het kraft label. Krijtbord met sterren en steigerhout.


Unieke banner krijt achtergrond met bruin naam label bestel je eenvoudig bij je kaartjes op printsy. Verhuiskaart kerst met hout achtergrond. Versierd met eigen foto, krijtlabel en sterren. Binnenkant is versierd met een linnen achtergrond.


De fraaie krijtbordsticker labels voor al je potten en vazen. Beschrijfbaar met krijtstift of krijtjes. Handig voor in de keuken of zelfs de kinderkamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts