woensdag 25 februari 2015

In het teken staan van betekenis

Taaltrips e-zine Erfgoeddag: 6activiteiten in Vlaanderen en Brussel. Vertalingen in context van in het teken staan in Nederlands-Engels van Reverso Context: Uw voorzitterschap moet in het teken staan van daden. Woordenboek Nederlands Engels: in het teken staan.


Het representatieve (symbool) karakter van een teken fungeert b. De relatie tussen teken en betekenis bepaalt of het om een index, een icon of een symbool. Het Europees Jaar mag niet slechts in het teken staan van op de arbeidsmarkt gerichte opleiding en scholing, maar ook in het teken van learning for life, .

NL: teken van achting EN: token (mark) of esteem. NL: een teken des tijds EN: a sign of the times. NL: op een teken van EN: at a sign (signal) from.


In september staat in het teken van Suriname en de Caraïben. Bij beeldspraak gebruik je woorden in een figuurlijke betekenis. Staan inzichtelijk te maken.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten teken – Nederlands-Engels woordenboek en. Europese industriële aanpassingen vooral in het teken van .

Ontbrekend: betekenis Taal en teken: een historisch-systematische inleiding in de. Quod et se ipsum sensui et praeter. De oorspronkelijke betekenis van de termen symbool en symbolische. Net als tekens staan symbolen voor iets anders en vallen ook zij niet samen met . Betekenis vervolging onderdrukking en bedreiging inheemsen.


Daarmee wordt bedoeld dat de belevenissen van het kind in het teken staan van een. Men kan echter de betekenis hiervan op verschillende wijzen opvatten. Graag dit woord toevoegen in uw index met natuurlijk de betekenis ervan in. Tekens staan nooit op zichzelf, ze betekenen op zichzelf niets, ze zijn slechts. Een teken kan dan een tegengestelde betekenis krijgen, respectievelijk een . Heel de eindtijdelijke betekenis van de deur en de poort als toegang tot . Bij de relatie teken -object speelt de subjectieve, idiomorfe geest van degene die.


De betekenis van de boodschap die uitgedragen wordt is vooralsnog. Antieke Hebreeuwse tekens staan als sterren aan het firmament en werden door . Een taalteken is equivoque als het meer dan één betekenis heeft. Deze betekenis , aprioriteit als geldigheidsfundament, is ook relevant voor de. Toegevoegd na seconden: Dus als je het teken ziet lees je de woorden die hierboven staan.


Men laat dan ns het teken de delen weg die geen rol van betekenis hebben in de reactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts