dinsdag 24 februari 2015

Plinten zagen uit tegels prijs

Bekijk onze vaste lage prijzen. Wilt u tegelplinten laten zagen die perfect worden afgewerkt? Zo krijgt u strakke plinten die uw tegelvloer helemaal afmaken of tegelstroken die zo uit de tegelfabriek lijken te komen.


Om de fabrieksprijs te drukken produceren we zelf professioneel onze plinten. Prijs is exclusief tegels per m¹.

Vragen mbt plaatsen (stenen) plinten posts mrt. Hoe plinten in verstek slijpen? Afwerken plinten posts okt. De plint wordt aan de gezaagde zijde geëmailleerd. Een insteressanten tip om de plinten van tegels in verstek te zagen is de volgende.


Plinten zagen afgeronde zijde. Haal dit stuk uit een stuk recup-materiaal, daarom nooit .

TEGELPLINTEN LATEN ZAGEN Heeft u al tegels en geen plinten ? Wij breken onze vloer uit , 60mvloertegels waar nog niet in geslepen is, zeer goede. Korte levertijden en goede prijzen zijn zaken die wij te allen tijde hoog in het. Tegel en plint service van Agrods Watersnijtechniek B. Voor bedrijven uit de omgeving die zich binnen een “redelijke afstand”.


Hieronder een tabel hoeveel plinten er uit een bepaalde maat tegel gehaald kunnen. De prijs voor het zagen verschilt per hoogte van de plinten , afwerking en . De stroken zijn voorzien van een klein facetrandje waardoor ze er super strak uit zien. Onze tegelplinten worden in Nederland gefabriceerd. We laten de tegelplinten zagen uit de door u gewenste tegels. U kunt dus uw tegelplint krijgen van exact . Welkom op de site van Tegelzagerij TPS (voorheen Tegelplintshop ). Deze produceren wij uit uw vloertegel.


Ook kunnen we uw vloertegels verzagen in stroken van verschillende hoogtes. Wanneer u een tegel kiest maar wil die in een ander formaat leggen. Met de plintencentrale verzagen we tegels tot plinten , traptreden,.

Stukken die niet voldoen worden er uit genomen en worden apart meegegeven. Uw specialist voor tegels , trappen, ceramiek. Wij laten onze plinten maken uit dezelfde tegels als de tegels voor de vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts