woensdag 11 februari 2015

Kosten tandarts gaatje vullen

Wat kost het als je een gaatje laat vullen bij de tandarts ? Met onderstaande prijzen is het mogelijk om een goede kwaliteit te leveren, terwijl . Maak online een afspraak bij onze deskundige tandartsen in Amsterdam, Utrecht en Groningen. De kosten voor tandartsbehandelingen zoals het plaatsen van een . Kosten tweevlaksvulling in. Mensen zochten ook naar wat kost het vullen van een gaatje bij de tandarts ongeveer. Bekijk hier de prijzen voor alle tandartsbehandelingen. Zoals het vullen van een gaatje , maar ook het bijwerken van oude vullingen en . Bij velen breekt spontaan angstzweet uit als een bezoek aan de tandarts om de hoek loert.


Niet alleen de nakende pijn, maar ook de mogelijke . De honoraria gelden voor tandartsen die het tarievenakkoord met de ziekenfondsen hebben aanvaard. Uitzonderlijk kan een geconventioneerde tandarts voor . In dit artikel wordt uitgelegd wat een vulling precies is, hoe een tand of kies wordt. Een gaatje in de tanden of kiezen wordt ook wel tandbederf of cariës genoemd. Vraag onze tandarts gerust naar een kostenindicatie van uw behandeling, we staan. De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een.


Voor meer informatie over de kosten van deze prestatie kunt u terecht bij uw . Een tand of kies moet gevuld worden als er sprake is van een gaatje. Het vullen kan plaatsvinden onder lokale verdoving. Voor actuele tarieven en kosten van een tandartsbehandeling zie de huidige. Hieronder vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit 1. De tarievenlijst geldt vanaf januari .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts