donderdag 12 februari 2015

Kip met champignons in de oven

Kip met champignons uit de oven. Geen tijd en geen last van wat extra calorien? Maak dan deze supergemakkelijke en verrukkelijke romige ovenschotel met kipfilet en champignons. Verwarm de oven voor op 2graden.


Malse kipfilets omwikkeld met spek, overgoten met romige champignonsaus en gegratineerd met kaas in de oven.

Comfort food op zijn best! Op zoek naar het lekkerste ovengebakken kip - champignon pannetje recept? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga. Geef een lekkere twist aan je kipfilet en bedek hem met een romige topping van champignons en kaas en zet in de oven.


Snipper het uitje en bak deze in een klein beetje olie glazig. Voeg de champignons toe en bak min mee. Makkelijke ovenschotel van malse stukjes kipfilet , champignons en prei.

De oven voorverwarmen op 125°C. De kipfilet in stukjes bakken in een scheutje . Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de kipfilet in lange smalle repen. Vet een ovenschaal in en leg hierin de in.


Snij de champignons in vieren. Pel en halveer de kleine sjalotten. Kipfilet met Champignons en Spek uit de Oven. Anders, Hoofdgerecht, personen, Hollands.


Een lekker stukje kip is altijd goe maar op deze manier wordt de kip toch net. Doe de kipfilet , courgette en champignons in een ovenschaal. Bestrooi met gedroogde oregano en de geraspte kaas. Scheur de mozzarella in stukken en . Deze kip met champignons uit de oven is echt om je vingers bij af te likken en helemaal geschikt voor kerst(of gewoon zomaar op een random dag, zoals ik;)).


Verhit de boter in een koekenpan. Kruid de kippenhaasjes met peper en zout.

Maak een marinade van olijfolie, . Ovenschotel met kip en champignonroomsaus. Leg de kipfilets in de ovenschaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts