dinsdag 27 februari 2018

Spelling op maat groep 7 woordenlijst

Is de klank lang, dan staat er eentje op de gang. NIEUW (alle regels op twee A4-tjes). Categorie 11d: stomme -e (-elen, -eren, enen).


In sommige woorden hoor je achteraan twee keer een u, maar je schrijft een e. Ambrasoft is onderdeel van Noordhoff Uitgevers. Lange klank aan het eind van een klankgroep.

Als je in een woord “tsie” of :sie” hoort, schrijf je . Woorden die eindigen op –tie. Signaaldictee, datu- woorden met ng. Herhaal groep blok les en 4. Hoor je e dan schrijf je é. Red de vissen en verjaag de haaien door de woorden goed te typen.


Overzicht lesstof groep 7. Links naar de woordenschat (woord en betekenis) per thema. Een spellingcategorie benoemt een groep woorden waarvoor dezelfde spellingregel geldt.

Je schrijft woorden op basis van een ontdekte regelmaat , zonder dat de. Redactiesommen Groep : rekentaal . Ik heb bij alle blokken van TOM groep Bingo-voor-spellen gemaakt om de woordenschat te. Bij de werkwoordspelling geef ik alleen de hele werkwoorden , behalve in het hele.


Ik heb deze spellen gemaakt bij de methode Taal op Maat. Geschikt voor groep groep groep groep en groep 8. Dat is in groep steeds een selectie van de belangrijkste klankwoorden. R: regelwoorden groep en 6. Vorderingen worden niet opgeslagen.


Geef feedback: feedback verzenden feedback annuleren. Vanaf kern zijn het woorden rondom een bepaalde spellingregel. Spelling op Maat die ik kan . Taal, spelling , weetwoorden, b klinkt als p. Maar de meeste woorden moet je gewoon onthouden. Opdrachtkaartjes - alleen (gebruik icm woordpakket of spellingkaartjes ). Taal Actief (v3) groep - woordpakket (niet- werkwoorden ) ( PDF).


Weergave met pagina beginnen: Download spelling groep. Speel een spelletje met de woorden van meer dan 1. Zelfstandig werkboekje met reken- en taalopdrachten voor groep 7.

R6: regelwoorden op ~a, ~o, ~u en ~ee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts