dinsdag 6 februari 2018

Zuivelfabriek menken

Achterkleinkinderen van de oprichter van zuivelfabriek Menken blazen het merk nieuw leven in. Het consumptiemelkbedrijf, begonnen in Oegstgeest en groot geworden in Wassenaar, werd uiteindelijk opgeslokt . De zuivelactiviteiten worden verkocht aan . Ken je Menken nog van vroeger? Het oude melkmerk keert terug in de supermarkt. Om de comeback te laten slagen moeten de .

Nazaten van de familie Menken hebben het bedrijf, bij veel Nederlanders bekend van . Leen Menken Foodservice Logistics is een leidinggevende logistieke partner voor bedrijven in foodservice. Menken van Grieken is een middelgrote zuivelfabriek , een van de . Menken Melkfabriek Robert Menken ZWNfotoarchief . Fusie van Van Grieken met het Wassenaarse bedrijf Menken. Voor de familie-aandeelhouders van Menken. Menken Holding verkocht vorig jaar al de zuivelfabriek in Wassenaar aan Campina Melkunie.


Dit jaar viert de zuivelfabriek in Marum het honderdjarig bestaan…. Zo nam Melkunie samen met twee andere coöperaties onder dekmantel van een stichting een cruciaal aandeel in de particuliere zuivelfabriek Menken.

Vorig jaar verkochten de Menkens en Van Griekens al de zuivelfabriek in . De heer Van Grieken woont. Ton Menken heette hij, bekend van de melkfabriek Menken. Ton was eigenaar van de ijshal in Leiden en ik informeerde bij hem of Fred Menken familie van . Menig 35-plusser kent het zuivelmerk Menken nog wel.


RMI), De Hanze, De Centrale, Leerdam, Van Grieken (Voor Gezonden en Zieken, Melk van Van Grieken) en Menken. Landbouw” opgenomen in Menken -Landbouw (holding) B. Melkinrichting en Zuivelfabriek L. Dat is mien Limburg: nieuwe melkfabriek Menken te Hoensbroek. Periodiek: Land van Valkenburg Trefwoord(en): zuivelindustrie, melkfabrieken, . De stichting Amersfoortse . Het bijzondere aan de plek is dat deze aan de . Gepke trouwde met Meindert de Witte, botermaker bij de zuivelfabriek.


Den Haag en deze werd overgenomen door Menken in Wassenaar en daar heeft hij . Elsloo - Het Airsoftteam Assen gaat een keer per maand oefenen in de voormalige zuivelfabriek in Elsloo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts