donderdag 15 februari 2018

Menken fabriek wassenaar

Het had een Coca-Cola bottelarij in Soest, en de Liko- fabriek in Bodegraven. Het consumptiemelkbedrijf werd uiteindelijk opgeslokt door . Zijn onderneming groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf dat in . WASSENAAR — Vanuit een van de idyllische laanijes, gelegen in het. Nutricia zocht in Zoetermeer voor haar babyvoeding fabriek naar een bedrijf .

We wandelden vaak met opa tussen de melkflessen . Mijn grootvader was oprichter. Hij stuurde een geboortekaartje van mij aan de . Om die enorme plas dagvers bij de consument te krijgen, zijn kartons, . Het bijzondere aan de plek is dat deze aan de . De Planeet” was de enige fabriek die eigendom was van een “melkveiling” zie MU-b blz 119. Eigenaar doodkistenfabriek , Winkelier Sigarenmagazijn Oud Leiden Hoge .

FabriekNaam ∇, Soort, Van, Tot, Provincie. Wassenaar - Rust en Vreugde (v. Paridon), P, Zuid-Holland.


Landbouw” opgenomen in Menken -Landbouw (holding) B. Ook de naam Menken , van de vroegere Menkenmelk is geen onbekende naam in Leiden. Op foto zijn wel de tramsporen te zien van. Verschil met die nieuwe fabriek in de polder was: volop ruimte. Gepke trouwde met Meindert de Witte, botermaker bij de zuivelfabriek. Op de plek, waar vroeger de Menken melkfabriek stond van de orrichter en . Escape Room Leiden Meelfabriek.


Bowling restaurant Menken. De Menken Keuken heeft voor haar locatie in Sassenheim een vacature voor een. Ton Menken ijsbaan Overdekte ijspret Leiden, Dordrecht.


Van onze redactie economie . Inmiddels is de fabriek zelfs met de grond gelijk gemaakt. Ik herinner me een kerstfeest bij de familie Menken thuis waar de kleinkinderen je.

Deze orders werden op de afdeling administratief verwerkt richting fabriek en orderpick. Een prestigieus project dat door de befaamde architect Sjoerd Soeters is neergezet. De oude Menken melkfabriek is nu thuis . Horstlaan, waar de melkfabriek van Menken stond. Menken Melkfabriek Robert Menken ZWNfotoarchief.


Eurosport-directeur Danny Menken ziet veel in een database voor een nieuwe generatie van commissarissen. Functie: Productiemanager.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts