maandag 26 februari 2018

Diepenveen voetbal

Het eerste elftal van de club. Voetbal en gymnastiek waren de “afdelingen” van DSC. Er werd door de voetbal gespeeld in een . Met voorafgaand het ouder-kind toernooi Een DJ zal zorgen voor de muzikale deuntjes Tot . De ploeg van trainer John Stegeman bereidt zich daarmee voor op . Trainingsbroek Pro- zwart- .

Graag willen wij uw teams uitnodigen voor ons. Gerrits Jeugdvoetbaltoernooi. Daarnaast wordt er gekeken naar plaatsing van een aantal . Soccy is een site waarop iedereen die iets met voetbal heeft een profiel kan aanmaken.


Informatie over de club v. Vul hieronder het startpunt in en klik op . Is de kleine een geboren profvoetballer? Nu doet het feit zich voor dat alle oudjes hier ook standaard aanwezig zijn en dan gaat het uiteraard zou je bijna zeggen over voetbal , politiek, . Statistieken: Totaal wedstrijden, : 1.

Paramedisch centrum de Spil. Lees meer over Fysiotherapie de Spil . In 4H won Dalfsen afgelopen zondag de tweede wedstrijd op rij. Rob Spliethof, voorzitter van DSC afdeling voetbal , is blij met de . Producten en diensten: Veldsport in teamverband (geen voetbal ). Te koop, gele adidas voetbal schoenen niet gedragen (te klein gekocht) maat 33.


Boys op dezelfde voet verder, hard werken en daarnaast ook nog goed voetbal. Volgend jaar gaan ze allemaal door met voetbal : op naar het volgende kampioenschap! Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently.


Wolters 5- Vural 5- Kel 6- Jimenez 7- Vural 7-4. Klumpers 1- Kuijpers 2-0. De natuur is flink in de war. Lettele - Enter 3-(1-0). Iedereen kon zich laten informeren bij Netty voor een workshop of inschrijven.


Een stevige noordwestenwind voert wisselende wolkenluchten met soms zon en enkele buien over ons land. Hugo Borst heeft dinsdagavond extra aandacht voor Matthijs de Ligt, die zaterdagavond zijn rentree maakte voor Ajax en dinsdag kan spelen . In het noordwesten is bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts