maandag 26 februari 2018

Oefenbundel 3de leerjaar

Map van Wibbel, inoefenen, . Help Wibbel-wedstrijd leerinhoud aard bron een stambreuk nemen inoefenen. Tijd voor Taal accent - Taal taal: lezen. Ontdek het werkschrift van Rekensprong Plus voor leerjaar 3. Welkom op de oefensite van het 3de leerjaar. De oefeningen en links kunnen gebruikt worden tijdens het hoekenwerk in de klas, de ICT-integratie in de .

ICT-eindterm 3: De leerlingen kunnen zelfstandig oefenen in een door ICT ondersteunde leeromgeving. StatCounter - Free Web Tracker and Counter. Leer- en oefenbundel voor het de leerjaar E-Project Scholengemeenschap Gemeentelijk Onderwijs Zwevegem ICT-coördinator Ine Vanhoe. Alle dieren moeten steeds van klein naar groot lopen.


Schrijf de getallen in de juiste volgorde op de stippellijnen. Op deze pagina kan je een paar oefenblaadjes downloaden voor de leerlingen van het 3de. Strategiekaarten : Wiskunde 5de leerjaar.


Zo gezegd zo gerekend (derde leerjaar ). Op een duizendveld de zuivere tientallen kunnen aanduiden.

Oefenbundel breuken en cijferen. De aangeduide getallen op een deel van het duizendveld kunnen benoemen. Een toetsenmap voor het 5de leerjaar om het leren leren te bevorderen. Dit werd gemaakt op basis van Kameleon en Kompas.


Verzamelpagina van alle gratis educatieve spelletjes voor het derde leerjaar in België of groep vijf in Nederland. Verzameling links voor het vierde leerjaar van meester Kurt (Sint- Franciscusschool te Knesselare). Hier vind je een ruim aanbod aan oefeningen en tools die . A-stroom (842) B-stroom (602).


Kleur de delen die nodig zijn om het schema te laten kloppen. Voorbereiding toets taal 3de leerjaar : Einde schooljaar. Dit oefenboek Meetkunde bevat speelse en gevarieerde oefeningen die aansluiten bij de leerstof van de basisschool.


Zo kan uw kind thuis verder oefenen wat . TIP: wil je snel iets zoeken op de pagina gebruik volgende . Vul in onderwerp (o) en persoonsvorm (pv). Gebruik de hintknop als je er niet uitkomt. Dat liedje kreeg van Letland de . Ik heb vorig jaar een tennisraket beroven De dief leiden 4 . Hier kan de ouder of leerkracht zelf een oefening maken ofwel kan het kind iets tekenen voor de ouder of leerkracht.

RAAMFIGUREN: RUIMTELIJKE . Materiaal voor de leerlingen. Begrijpend lezen: De brievenbus die wou niet meer. Als beide elementen samenkomen, kan je ondervinden hoe fijn basketbal is.


Onthoudwoorden ondersteund door. Per kijker is er een oefenbundel beschikbaar waarin de behandelde leerstof .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts