donderdag 1 februari 2018

Kruidenpotjes labels

Zelfklevende etiketten om op kruidenpotjes of voorraadpotten te plakken. Of je hangt ze er aan met een leuk lintje, . Verder worden er grappige stickers bij geleverd om de potjes herkenbaar te maken. DIY transparante labels maken. Het is heel simpel en leuk om te doen.


Het enigste wat je nodig hebt.

In plaats van de potjes uit de winkel, is het toch leuker om zelf potjes te verzamelen en daar de kruiden in te doen! Groothandel labels for spice jars uit Goedkope labels for spice jars Loten, Koop van. Labels voor kruidenpotjes.


Print eenvoudig en snel labels om de inhoud van uw kruidenpotjes en opslagbakjes te herkennen. Bekijk de categorie etiketten en stickers op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


De magnetische kruidenpotjes van Magna Herba zijn slimme opbergers voor je. De op maat gelasergraveerd. Keukenkruiden stickers zijn een handige oplossing voor het herkennen van al je kruiden in de keuken.

Zo heb je ze tijdens het koken snel bij de hand. De kruiden zijn in het Engels vermelden en kunnen op kruidenpotjes geplakt worden. Stickers voor op kruidenpotjes.


Perfecte kruiden Ze zijn er al weer even, maar ze blijven gezellig én oh zo handig: de kruidenpotjes van Rosti Mepal. Als je je kruiden in een lade wil opbergen, dan is een inzet voor kruidenpotjes dé manier om ze netjes te houden. Doorzichtige potjes met etiketten zijn nog . Herkenbaar, allemaal verschillende soorten en maten kruidenpotjes in je keukenkastje. Zijn gewassen en geheel ontdaan van labels en plakresten. De PT-Mprint labels tot 12mm breed en maakt gebruik van M-tapes.


Als de labels en deksels droog zijn vul je de potjes met kruiden en schrijf je met krijtjes of . U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om uw kruidenpotjes te voorzien. Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Kruiden labels voor de kruidenpotjes van de ikea. CD-etiketten A Ø 1mm . Ook maken we een mooi, overzichtelijk kruidenrekje voor de kruidenpotjes.


Emsa kruidencontainer-set is in drie kleuren verkrijgbaar: wit, zwart en groen. Daarnaast worden er enkele blanco labels meegeleverd. Kruidenpot Coubi 300W 30x30x88cm GRAPHITE Prosperplast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts