woensdag 25 januari 2017

Duitse hits 2017

Het is een zeldzaam geval van een Duitse hiphopact die in Nederland een hit heeft, naast de twee hits die. Albuminformatie voor De bekendste Duitse liedjes (2). Een dag om de Duitse taal in Nederland op de kaart te zetten.


Misschien ook wel dat Duitse artiesten daarom. Duitstalige liedjes, je komt ze niet zo vaak tegen in de Top 40.

Klubbbgaat als een speer in Duitsland. Duitse Muziek Muzikanten uit Duitsland hebben in de geschiedenis van de muziek een zeer belangrijke rol gespeeld. Op deze pagina vind je het informatie. Top Duitse après-ski nummers die je moet kunnen meezingen. Met dit lijstje Duitse après-ski hits kun je nog even nagenieten, of oefenen - als dat moet.


OFFIZIELLE DEUTSCHE TOP 1SINGLE CHARTS. Auf Napster anhören Auf Napster anhören.

In eerste instantie dacht ik niet aan onze oosterburen, maar sinds dit weekend heb ik een nieuwe guilty pleasure: Duitse zomerhits. Maar wel al weken mega populair, en nummer in Duitsland en . Het hele jaar wil je niets met de après-ski muziek te maken hebben, en op wintersport sta . In aanloop naar de Dag van de Duitse taal op april vraagt Duitslandweb Nederlandse muziekkenners te doen wat ze het liefste doen: lijstjes . Pak er nog één of ander blond Duitse schone bij en het is weer zo ver. Tijd voor dit jaarlijkse topic!


Post hieronder je favoriete (nieuwe) hits. Wij zetten dé kanshebbers op de après-ski hits van het komende seizoen voor je op een rijtje. De Apres Ski top 1hits en beste nummers aller tijden. Jij denkt maar dat je alles mag van mij, Frans Duits. Denn: Hier zählt die Musik.


Jedes dieser Lieder erreichten die Single-Charts in Deutschland. Speciaal voor 3FM Serious. Lees hier het juryrapport en bekijk de cijfers.


Helene Fischer zingt haar nieuwe hits zoals Nur mit Dir, Achterbahn, Das Volle. Lutz terug op de grote succes van de Duitse.

Op Nieuwste Hits vind je als eerste de nieuwe hits uit binnen- en buitenland. GfK Logo Single-Charts (Offizielle Deutsche Charts). De stand van de advocatuur en het notariaat.


Aufsteiger der Woche und Top 1Airplay Charts Deutschland Gesamt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts