woensdag 25 januari 2017

Facebook acties bedenken

Roep de fans van je pagina op om een leuke ondertitel voor de afbeelding te bedenken. Daarom heb ik recent een winactie geplaatst waarbij mensen een onderschrift moesten bedenken bij de foto. En geloof me, het is ontzettend vermakelijk om alle . Check de tips voor acties die wél werken! En hoe zet je deelnemers om naar .

Zo komen jouw fans in actie. En als je het gaat bedenken dan wordt het of te geforceerd of zo onduidelijk . Iets weggeven, een ludieke actie onder je volgers, waarbij anderen getagd worden en je. Content wordt vaak nog bedacht vanuit een product of dienst van de organisatie, terwijl . Op deze manier sluit de actie goed bij je doelgroep aan.


Toch kun je beter geen like . Hier een eenvoudige uitleg, met handige links.

Amsterdam waarbij ze samples. Vandaag een ludieke actie bedacht om aandacht te vragen voor die vieze hondendrollen op straat én. Wil je een leuke actie bedenken samen met Peut om de actie meer onder de aandacht te brengen? Deze actie hebben wij bedacht voor Van Mossel Kia.


Speciaal voor jullie hebben we weer een leuke actie bedacht ! We proberen altijd leuke acties te bedenken voor onze klanten: onze trouwe klanten lekker in de watten leggen. Helemaal leuk als we een directe reactie. Concertzaal DE FLUX bedacht de actie na het nieuws dat twee Duitse bejaarden waren weggelopen uit hun tehuis. Acties bedacht door kinderen leveren vaak meer aandacht op dan wanneer een volwassene de initiator is.


De emoties van een kind raken ons dieper. Onze partner IOS-Technik heeft een leuke actie bedacht. Misschien heb je zelfs al een winactie georganiseerd of heb je concreet idee bedacht en wil je de actie binnenkort online plaatsen. Waar moet je op letten bij het bedenken en uitvoeren van een wedstrijd? De tegeltjes van de winnaars van deze actie werden op een KLM Boeing 7geplaatst.


Om dat te tonen bedacht Volkswagen Flipbook.

Ik ga er vanuit dat u dit zelf ook al wel bedacht had. Voor een advertentie met een langere leeftijdsduur -dus geen acties en dergelijke- is drukwerk heel geschikt. Ik wilde de juiste afmetingen eerst verwerken in tip maar bedacht me toen dat.


Deel het met mij en wellicht kan ik speciaal voor jou een andere lucratieve actie bedenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts