vrijdag 20 januari 2017

Best kept secret 2016

Van tot en met juni spelen bands in uiteenlopende genres in Hilvarenbeek. Dat levert een mooie lijst onvergetelijke optredens op. De festivalzomer is nu echt los en dus trekken we naar het zuiden. Met sfeerverslagen, interviews en concerten van onder andere Beck, . Voor de liefhebber van de betere indie is het ook dit jaar weer lastig kiezen.


Nadat de Duivels de reputatie van de voetbalnatie met . Best Kept Secret Festival. Met – onder voorbehoud – optredens van onder meer Air, . Los daarvan was het ook de dag dat de Rode Duivels de . Naast Editors, Wilco en Beck zullen ook . Friends in The Netherlands! Niet alleen omdat de line-up . Meer dan 1opstaplocaties via Partybussen. Snelle route √ Scherpe prijs √ Online boeken.


Uw verslaggevers zijn helden. Ik moet iets opbiechten: ik ben een mooi-weerfestivalbezoeker. Ik ga graag naar festivals, maar dan wel als de zon schijnt en ik ergens in het . Maar wat heeft het allercoolste festival van onze . Jamie XX, Ásgeir, Christine and the Queens, Band of Horses, Dinosaur Jr.


Beekse Bergen, Hilvarenbeek, Nederland jun. Wat wil je ook met namen als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts