maandag 16 januari 2017

Avocado olie

Gratis verzending vanaf €20. Het wordt erg veel gebruikt in de cosmetica industrie. Avocado olie kennen we nauwelijks als voedingsmiddel.


En niet voor niets, want de olie . De avocado olie wordt gezien als wondermiddel voor haar- en huid.

Tijd om deze olie eens te bestuderen aangezien het ook in een aantal Aveda producten zit! Ik kreeg van AVO International een super mooi flesje avocado olie toegestuurd ( 1 puur). Maar wat moet je daar eigenlijk mee, waar is het . Kan de gezonde avocado - olie ook worden . Het is een goed huidverzorgingsmiddel maar kan ook kanker genezen en . Lees hier mijn tips en info over deze natuurlijke olie. Vandaag daarom een pleidooi voor het gebruik van avocado - olie.


Terwijl avocado olie niet zo bekend is als olijfolie, is het net zo lekker.

Waar het niet om gaat: het groene vruchtvlees van de avocado. Waar het wel om gaat: de olie , die lijkt op olijfolie en ook minder sterk ruikt dan . De olie is rijk aan omega-vetzuren die je hart gezond houden. Vanwege de boterachtige textuur van de avocade, wordt de avocado ook wel bosboter genoemd.


De bijzondere oorsprong en gezonde voordelen lees je hier! En daar kan avocado - olie een rol in spelen. De functie van avocado - olie is enorm veelzijdig. Deze olie is namelijk in staat je vetcellen (lipiden) . Biologische avocado olie kopen?


Pure avocado olie heeft een sterke dieptewerking en is daarom uitermate geschikt voor de behandeling van onderhuids bindweefsel. Wist je dat de olie ook erg goed is voor je huid? Het helpt bij jeuk, droogheid én is geschikt voor . Een meer diverse olie dan de natuurlijke avocado - olie is er bijna niet.


Je kunt de avocado - olie ook . Het emulgeert uitsteken stimuleert de celregeneratie. ALTHEABIO avocado - olie bio 100ml Vergroot foto. Verzorgende olie voor huid en haar.

Ideaal voor een droge huid. Luxe blikje gevuld met pure avocado olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts