donderdag 12 januari 2017

Alno keukens nieuws

Nieuws : Productie na aanvraag faillissement weer opgenomen. Een van de keukens waarmee Alno uitpakt op zijn Belgische website. Volgens beurshuis Morgan . We hoeven alleen maar de namen Alno , Allmilmö, Nieburg, Nolff en Zeyko te noemen. In februari kwam ook Nieburg met slecht nieuws naar buiten.


Doek dreigt te vallen voor Alno keukens.

Alno is een van de twee grootste keukenproducenten van Duitsland. Duitse keukenproducent Alno vraagt faillissement aan. Het bedrijf kampt sinds de beursgang. Keramische keuken - Alno.


Het is een turbulente zomer voor Alno. Maar op de Küchenmeile presenteerde ook Alno een keramische keuken. En al kan je deze keuken naar de maatstaven van de Duitse fabrikant niet echt een . Deinze) lanceert keukencollectie ALNOART.


ALNOART wordt in drie verschillende uitvoeringen greeploze keukens gecommercialiseer.

Al meer dan jaar is Van der Zandt keukeninterieurs als de keukenexpert in Wageningen gevestigd. Wie kent bovenstaande merken? We hebben een mooie keuken gezien merk Wellmann als ik op hun site kijkt staat er vermeld dat het bij de . Kemie en Alno in spraakmakend nieuws te tonen. Recent nieuws over het thema: keuken.


Alnocera Concretto Het nieuwe keramische front Alnocera Concretto is huiselijk en chic. Een geheel nieuwe lijn van Alno keukens met inventieve oplossingen en stijlvolle designs. Er is een tijd van komen en gaan…en deze prachtige semi-greeploze Alno keuken gaat onze showroom verlaten.


Deze keuken is voorzien van unieke glazen . Wij ontwerpen en bouwen uw droomkeuken. Blijf op de hoogte van nieuwe collecties en innovaties . Met de Duitse degelijkheid van onze Alno keukens bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. De keukens van Alno zijn onder te verdelen in verschillende . Alno AG besloot dan ook om twee keukens , AlnoStar Cera en AlnoCera, in een . Site voor iedereen die een keuken of showroomkeuken wil gaan kopen, vele Keukens en showroomkeukens van bekende keukenfabrikanten.


ALNO Fine Kasjmir Mat Gelakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts