donderdag 26 januari 2017

Antieke meidenkast

Koop of Verkoop meidenkast op Marktplaats. Vind antieke meidenkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Santiline antiek en brocante super leuke meidenkast, leuke brocante look.


Okergele antieke meidenkast deze antieke kast is opnieuw gerestyled in een . Kast heeft grote lade bovenaan … € 4900.

Tafel op maat gemaakt prachtige patine en in iedere maat leverbaar robuust - hip - trendy 8euro. BENKO ANTIEKE EN OUDE BOUWMATERIALEN. Hier een greep van onze oude Franse meidenkasten en andere. Antieke Oude Historische Bouwmaterialen. Algemeen: prachtig vroeg Biedermeier antiek.


De antieke meidenkast mahonie is 185cm hoog, 120cm breed en 40cm diep. Levering: afhalen in Amstelveen (gratis) bezorgen in Nederland minder dan 10kg. Mooie kast in de originele oude verf, leuk detail.


Maten: 136cm hoog 99cm breed 43cm diep.

Boven en onder de deuren een centrale lade, achter de deuren legplanken (niet verstelbaar). Zeldzaam omwille van de mogelijkheid om bovenzijde en onderzijde te scheiden, ook gemakkelijk . Biedermeier kast, geschilderd met Fusion Mineral Paint in de kleur Little Lamb, een warme grijstint, de kast is voor de leeftijd in goede staat, heeft minieme . Brocante antieke meidenkast van mahonie. Gezandstraald en volledig ontwormd. Geschilderd met krijtverf, Asfalt een hele donkere antraciet, een nieuwe kleur . De kast bevat een lade aan de bovenzijde, . Nieuwe achterwand erin en opnieuw geschilderd.


Binnenin hangt een roede, geen planken, kunnen er wel in, originele . Landelijke antieke kast, demontabel in Antraciet. Mooie antieke houten meidenkast met originele details. Afmetingen zijn: 180x123xcm.


Links vier valken en rechts zes vakken. Oude antieke meidenkast welke prachtig in een stoer, sober en landelijk interieur past. Actuele buienradar en actueel weer voor Nederlan België en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!


Vaak wordt gedacht dat een meidenkast een kledingkast is, die is bedoeld voor de. Als je een echte, oude en antieke meidenkast wilt kopen die nog in een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts