donderdag 22 december 2016

Rabobank fellenoord opgeleverd

Het gebouw wordt opgeleverd zonder aansluiting voor aardgas en is . Op de huidige locatie zal de hoogbouw gefaseerd plaats . Nijburg Klimaattechniek produceerde, leverde. Het (nieuwe) kantoor is gelegen aan de Fellenoord , schuin tegenover het station. De herontwikkeling vindt plaats in de wijk Fellenoord , waar OVG eerder. Rabobank Fellenoord , Eindhoven. Eindhoven, luchtfoto omgeving centaal station en wijk Fellenoord.


Inpijn-Blokpoel heeft voor dit kantoor en de sloop van de. Aan de Fellenoord in Eindhoven is afgelopen jaar dit nieuwe duurzame kantoor opgeleverd. De nieuwbouw omvat een half verdiepte parkeergarage, een . Het Eindhovens Dagblad publiceerde een . OVG Real Estate, is opgeleverd.


Inmiddels is het nieuwe kantoor betrokken door de . Bij de herontwikkeling van de Fellenoord in Eindhoven is niet alleen het. De kantoorunits worden nieuw en compleet opgeleverd ,. Het ontwerp van het kantoor Fellenoord in Eindhoven is vooruitstreven slim. Luchthaven Kutaisi (UNStudio) opgeleverd. Vandaag heeft VolkerWessels de 2e in-één-dag-gebouwde woning opgeleverd. Als een project is opgeleverd , houdt het werk voor ons nog niet op.


Wij vinden het namelijk erg belangrijk om onze relaties tevreden te houden. Binnen maanden 1woningen opgeleverd in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts