woensdag 28 december 2016

Pepernoot spel

Leuke spelletjes voor kinderen. Ladder Verstoppertje ( Spelletje). Rollende Pepernoot ( Spelletje ). Hulppiet is aan het gokken geslagen. Pas maar op dat de Sint het niet ziet!

Als het aan mijn dochters ligt spelen we dit elke . Maar wist je dat ook hele leuke spelletjes met pepernoten kan doen? Vandaag geef ik jullie een paar . Klik hier om Zoek de Pepernoot spelletjes te spelen op Speeleiland. Piet is zijn Pepernoot kwijtgeraakt, help jij hem met zoeken? Gooi je pepernoot om de beurt zo dicht mogelijk bij het cadeau.


Maak een pepernoten boom door de juiste middelen bij elkaar te gooien.

Bij elke botsing verlies je pepernoten. Zorg dat je met zoveel mogelijk pepernoten. Pepernoten Bezorgen - Race van de pepernotenfabriek naar het Pietenhuis.


Ze moeten nog ruimte zien te vinden voor 1dozen! Maar pas op dat de grote rollende pepernoot niet over je heen rolt! This Pin was discovered by Inge Tieleman.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Gouden Pepernoot gevonden? Anders gaat het laatje weer dicht en gaat het spel verder net zo lang totdat een kind de . Verkrijgbaar in versies. Zoek de pepernoot , sinterklaas spelletjes , sint spellen , zwarte piet games, balletje balletje, speel dit spel op spellentuin. Zoals je weet komen de pepernoten vanuit Spanje in blik, een bijzonder populair spel onder de zwarte pieten is een wedstrijd blik gooien met lege pepernoot.


En daarna spelen we het pepernoten piramidespel. De kinderen van de bovenbouw hebben een . De pepernoot wordt in de schoorsteen gegooid en dan zwem je terug en . Zoek de pepernoot : Zoek in dit balletje balletje spel de pepernoot door de juist zwarte pieten muts aan te klikken.

Spelbesturing: Gebruik de muis om dit . Namelijk de ik hou van Holland pepernoten Quizzzz om te spelen in jouw klas! Sinterklaasje mag ik overvaren en vrij spelen. Het spel is precies zoals de titel doet vermoeden.


Je bent Piet en rent voor de rollende pepernoot uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts