donderdag 8 december 2016

Luisterpiet verlanglijstje

Online verlanglijstje maken? Hier maak je gratis en gemakkelijk een verlanglijstje. Zet op mijn verlanglijst. Nu kunnen we gelukkig verlanglijstjes opsturen.


Elk jaar weer een leuk moment, een verlanglijstje maken voor Sintkerlaas, als het klaar is kan het in de schoen.

Grote hit hier in huis om je verlanglijst in te spreken! Is jouw verlanglijstje voor sinterklaas al klaar? Bekijk de online winkels en maak jouw lijstje voor de sint gemakkelijk online!


Ontbrekend: luisterpiet Met je mond vol tanden: de slimste vragen van kinderen over. Je verlanglijstje doorgeven en inspreken, weer eens wat anders dan . Sinterklaasjournaal sinterklaasjournaal. De luisterpieten waren werkelijk overal, dus alles wat jij deed of zei kon rechtstreeks.

Je had een dagtaak aan het uitknippen van plaatjes voor je verlanglijstje. Pieten weer terecht zijn, dan zijn het grote boek en alle verlanglijstjes verdwenen. Luister piet is de kluts kwijt en raakt alle verlanglijstjes van de kinderen kwijt nu krijgen ze misschien wel geen cadeautjes.


Wat heeft die luisterpiet allemaal opgevangen door de schoorsteen. Ik heb nog geen verlanglijstje gemaakt, maar ik weet wel wat ik. Wat hebben wij het leuk gehad zeg met sinterklaas. Eerst die spannende schoencadeaus en luisterpieten. Verlanglijstjes maken en eigen gemaakte schoenen.


Neem op met de tekst: Hallo met de LuisterPiet ! Oproep aan alle kinderen: Maak aub tekeningen met je verlanglijstje en je naam erop ! Onze luisterpiet heeft opgevangen dat er al een aantal collega's zich zorgen maken of ze wel. Deze kun je contant betalen bij inlevering van het verlanglijstje. Luisterpiet - Mochten jullie het nog niet weten.


Door de storm op zee waren alle verlanglijstjes weggespoeld uit het grote boek. En de LuisterPiet moest daarom dagenlang opnieuw op zoek. Die zegt dat hij niet in het hele land kan luisteren.

Hij vraagt naar het verlanglijstje van Dieuwertje. Letter: S, P herhalen en K, Z aanleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts