dinsdag 20 december 2016

Gootsteen engels

Wat is gootsteen in het Engels ? Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Je hebt gezocht op het woord: gootsteen. HG keukenontstopper rekent snel af met hardnekkige verstoppingen van de gootsteen. De gootsteen raakt verstopt als gevolg van het wegspoelen van .

Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Foto over Een foto van een gootsteen en een kraan in een Engels -reeks. In overeenstemming met de Engelse leerlijn TPO bestaat de basislijst uit. De afwas staat in grote stapels in de gootsteen. De Senseo warmt op en Joël wast twee mokken af.


Ik had iemand van Playboy verwacht. In de keuken stond mam de vuile borden bij de gootsteen op te stapelen. Diversen Engels - At Home - Rick woordjesleren.

De afvalbak staat onder de gootsteen The neighbours are very friendly . Afvoer gootsteen herstellen. Begrippenlijst Engels Woordenlijst hoofdstuk 5. Wat Hendrik Willem van Loon en Jan de Hartog gelukt is, heeft ook Gerard Reve geprobeerd: boeken schrijven in het Engels. Just put the dirty dishes in the sink and I will. Iedereen kent het wel: een verstopte gootsteen.


Maar hoe kun je het beste je gootsteen ontstoppen. Tijdens de verhuizing vindt Katrina een spons in het gootsteenkastje. Het blijkt een Grrbrwitzzj monster te zijn dat leeft van de ellende van anderen. Pan ( Engels naar SPAANS vertalen). Vertaal Pan online naar het Engels en download nu onze gratis vertaalsoftware.


Een rioolverstopping in het Engelse Shropshire is veroorzaakt door een. Hoe maak je jouw profiel aan? Hourong ST Badkamer Gootsteen Vergiet Gootsteen. Vertaling - Woordenboek: dictionaries24.


Talen Woordenboek: nederlands engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts