woensdag 28 december 2016

Industriele kruk met rugleuning

Zeer mooie industriele vintage design barkruk uit de jaren , nog in goede vintage conditie! Grijze barkruk in industriële stijl met een comfortabele zitting met rugleuning en metalen onderstel. Voor in elk interieur style te combineren.


De kruk heeft een comfortabel gevormde houten zitting en . Van industriële barkrukken met metalen frame tot luxe beklede barstoelen met rugleuning : bij Meubelpartner shop je ze voordelig online.

This Pin was discovered by T3. Industriele barkrukken met tekst Necchi metaal met hout. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Deze barkruk heeft een industriele uiterlijk en twee voetsteunen. Industriële Café barkruk - Geïnspireerd op de bekende Tolix van Pauchard.


De zittingen zijn gemaakt. De Tubax Studio BE kruk is een industriële barkruk van buisframe met massief eiken houten zitting en leuning.

De geponste vorm van de kruk geeft deze veel sterkte. Deze industriële barkruk is geheel van ijzer met een comfortabele rugleuning. Onze barkrukken zijn er in verschillende hoogtes, hogere krukken voor aan de bartafel en lagere voor aan het keukenwerkblad of. De kruk is in hoogte verstelbaar en heeft een gecapitonneerd zit- en rugkussen.


Ontdek onze moderne krukken met of zonder rugleuning , regelbaar of vast, en beschikbaar in verschillende. De kruk kan in hoogte versteld worden, omdat deze 3graden draaibaar is. De industriële Hoxton barkruk is een plaatje in elk interieur. De rugleuning zorgt voor optimaal zitcomfort waardoor je heerlijk urenlang kunt . Op zoek naar een stoere, industriële barkruk?


Dan is dit echt iets voor jou! De barkrukken zijn in trendy antiek koper, antiek . Met deze barkruk Provence breng je het Franse platteland in je huis. De veelzijdighei samen met de uiterlijke en nuttige kenmerken, maakt van de barkruk zonder rugleuning een uniek en handig meubelstuk.


Kruk Industry laag voor een industriële Vintage look. Welkom bij het kopen van kwaliteit en delicate industriële antieke schepte pindwood ronde zitting en rugleuning draaibare barkruk met Auto Furniture - een.

Stalen barkrukken met een houten zitting van Butik! Barkrukken Stevige kruk uit de jaren zeventig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts