zondag 11 december 2016

Deurkapstok

Vele aanbiedingen bij bol. Deurkapstokken koop je eenvoudig online bij bol. Met deze deur haak schep je snel orde. Gebruik hem voor je favoriet trui , sporttas , jas of iets anders.


Bekijk dit product en meer Huishoud-producten op. Vind deur kapstok op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Kapstokken om over de deur te hangen, vind je op kapstok-expert! Deze metalen deurkapstok met kapstokhaken is speciaal ontworpen om aan een deur te hangen.


Een handige deurkapstok vergroot je mogelijkheden om spullen op te hangen. Ontdek het gamma bij WEBA, van aparte tot en met haken, snel! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Berg je kleding mooi op aan deze deurkapstok van Sam. De kapstok met haken past mooi in elk interieur, zowel klassiek als modern.

Een bijzonder trendy oplossing om ruimte te besparen. De haken worden bevestigd aan de bovenkant van de deur zonder de werking ervan te . In veel interieurs blijft het oppervlak van de deur onbenut, terwijl je allerlei leuke dingen kunt doen met die ruimte. Een deurkapstok ophangen bijvoorbeeld!


Deur-kapstok gemakkelijk online besteld bij OTTO. Bekijk het aanbod Deur- kapstok en bestel vandaag nog. Bestel hier jouw nieuwe deurkapstok ! Deze eenvoudige, discrete deurkapstok met haken van Compactor Home is geschikt. Deze functionele deurkapstok Billy van wit gelakt staal met haken is . Aluminium stang, uiteinden en haken van kunststof. Gratis bezorging vanaf EUR2- Onmisbaar in ieder huis en essentieel om een geordend overzicht te houden: een deurkapstok.


Twee ventjes die de muur of de deur beklimmen. In feite zijn het sympathieke kapstok-mannetjes waarvan hoofd en benen als ophang-haken dienst doen. Met zijn handige haken kan de . Past niet op mijn deuren ( deur te breed ), alhoewel onze deuren standaard zijn.


Het zou handig zijn om breedte van de haken te vermelden in de catalogus. Als je kleiner behuisd bent, is een wandkapstok of een deurkapstok een goede keuze. Deze strak vormgegeven kapstokken passen perfect in een modern .

Deze handige deurkapstok is geschikt voor opdekdeuren. Aan de kapstop kunt u kledinghangers ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts